• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Karmienie naszych maluszków:)

reklama
Pscółka- tak, od soboty pije mm także w nocy i właśnie z kubeczka. Póki bo wypija na noc 170 ml z dwoma miarkami kleiku i o wiele lepiej śpi. Dzisiaj były dwie pobudki o 24 i 4.30.

Dzięki. My na razie jesteśmy na etapie przechodzenia z kaszki na mm. Jesteśmy na Pepti, więc samo mm mu nie smakowało, ale jak już w końcu przejdę z samej kaszki na mm to będę testowała wszystkie kubeczki do skutku:-D zacznę oczywiście od tych które już mam:-D

hello
ostatnio byłam w rossmanie...słoiczki swojej "marki" mają od dawane, ale dopiero teraz je sobie pooglądałam. Spodobał mi się jedne deserek inny niż wszystkie, ale nie kupiłam. Jabłuszko, malina i truskawka. no i ta truskawka...kurde boję sie trochę, że się młody uczuli...próbowała któraś..? co lepsze oni na tym słoiczku piszą po 4 m-cu....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry