Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
u mnie już lepiej, kamienie się robią rzadko, i tylko wtedy gdy dłużej nie karmię, byłam u doradcy laktacyjnego, przystawiam dobrze, mała przybiera ładnie ma już 3870g a w dzień wypisu 2690g :-), czasami mnie jeszcze pieką piersi i boli przy karmieniu, ale rzadko i do wytrzymania no i dalej karmię przez nakładki, tylko kupiłam lepsze aventu mają inny kształt i mała musi bardziej chwytać, ma trudniej troszkę, no i doradczyni mnie nie skrytykowała ani za nakładki (powiedziała że ma kobiety które rok w nakładkach karmią) ani za smoczka używanie :-)
mamuśki te co kp wybudzacie swoje dzieci na karmienie w dzień lub w nocy? Czy karmicie na żądanie ?
a wyciągnęły ci się brodawki? jak dałaś radę z tym bólem? nakładki mam zwykłe a aventu, dzięki za odpowiedź, ja małej też nie wybudzam w nocy po kąpieli potrafi przespać z 5 godzin, w dzień nadrabia, je różnie, a macie też tak, że maleństwa wam jedzą po godzinę? I kiedy zmieniacie piersi, ja po ok 30 min...
zazdroszczęa wyciągnęły ci się brodawki? jak dałaś radę z tym bólem?
ja próbowałam bez ale boli mnie strasznie, starałam się zaciskać zęby i karmić, wytrzymuję z dwa karmienia ale kolejne to już ból nie do zniesienia, też mam małe brodawki a córcia jakoś nie potrafi inaczej chwycić żeby nie bolało, a myślę, że dobrze przystawiam bo pije i mleczko jest w nakładkach zawsze, czasami brodawki bolą mnie nawet w nakładkach, no ale bez nich nie dała bym rady, nie chce się męczyć i stresować bo Malutka to czuję, więc wolę z nakładkami a spokojnie i cieszyć się z karmienia :-) chociaż faktycznie może to wpływać na długość karmienia bo właśnie trwa to ok godziny...mam nadzieję, że z czasem to się zmieni...