• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie naszych maluszków

A jakiego mm używacie? Ja Bebiko, ale zastanawiam się czy nie zmienić na Nan pro ha, takie było w szpitalu. W domu młody ma bardzo dużo gazów i tak się czasem trzepie jak np dzisiejszej nocy, że z 5 h nawet nie można go uśpić :baffled: Kupiliśmy takie kropelki na gazy do każdego posiłku dzidziusia, ale nie wiem czy coś dają szczególnie . Przez to, że On nie śpi to i nam się jeść nie chce więc szybko do wagi sprzed ciąży pewnie wrócę ...

reklama
Chybra w szpitalu podawali Hippa bio combiotik i takie też kupiłam żeby nie mieszać, a odpukac kolek nie ma, brzuszek nie męczy, pryka tylko bardzo dużo, ale to bardziej po moim mleku :-)

U mnie chyba zostanie ten Bebiko, tak jak z mężem rozmawiałam to doszliśmy do wniosku, że znowu zmieniać mleko to może być dla bobaska problem. Będziemy dodawać te kropelki Espumisan i tyle, chyba już się młody przyzwyczaił. Do tego ściągam sobie 3 razy dziennie mleko laktatorem i śmiać mi się chce, bo od wczoraj normalnie z piersi mi siusia mlekiem jak nacisnę rączkę :-D

reklama
ja używam bebilonu, takie miał w szpitalu i przy pierwszym synku takie kupowałam. W zeszłym tygodniu był na bebilon pepti bo było podejrzenie że ma alergie pokarmową bo bardzo mu się ulewało ale odstawiłam go całkowicie od piersi, wróciłam do zwykłego mm i jest oki, jedyne co to po odbiciu i jak ma czkawkę muszę go chwile ponosić bo zdarzały mu się ulewania. Do picia daję mu herbatkę z koperku albo zwykłą herbatę parze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry