Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Dziś planuję na obiad spaghetti z sosem bolońskim. Dziewczyny pomocy, mojego Antosia karmie mm, NAN PRO ale ulewa mu sie i zauwazylam ze ma jakies problemy brzuszkowe, steka, jeka, spac nie moze, brzuszek jakby wzdety. Miała ktoras taki przypadek? na jakie mleko zminic zeby ten brzuszek mu nie dokuczal, jakies polecacie? dodaam ze kupki robi, konsystencja hmm... jak dobrze wyrobiona plastelina. nie ja twarde kamyki ale tez nie sa takie jak na poczatku wodniste.
Dziewczyny a jak wyglada wasze menu przy karmieniu piersią?
nie spada mowisz ? mi tez jakos kiepsko to idzie...Moje menu wygląda tak że waga wcale mi nie spada hehe
A jajka jecie?
Pytanie: mamy karmiące mm podajecie bobasowi do tego witaminę d dodatkowo? Niby moje mleko zawiera w sobie, ale dzisiaj mi koleżanka powiedziała, że za mało i nie wiem czy dokupić tą witaminę czy nie.
wow, sporo Twoj wazy. MOj byl dzisiaj wazony i wazy 4,100, dwa dni temu skonczyl miesiac, waga urodzeniowa 3370, a przy wypisie mial 3,200.Mój to przybiera chyba wręcz bardzo dużo. Waga urodzeniowa 3510, teraz ma miesiąc i waży 4850. A jak wasze Maluszki?