Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A i przepajanie wodą, pielęgniarka mówiła aby to robić jak najwięcej, ale młody tez jakoś niekoniecznie daje się oszukać na dłuższą metę. Gadać i mądrować to każdy z nich umie nie ma co.Czyli nie jesteśmy odosobnionym przypadkiem... ja nie mam nakładek i przyznam nie potrzebuję, akurat mam dość dobrze wyprofilowane cycki do ssania. W nocy to ja mam jak kamienie, szczególnie koło 2-3 w nocy. Ledwo daję radę mu wcisnąć tego cycka, bo on nie ma jak złapać takiego balona. A w dzień takie flaczki. Oczywiście leci z nich, ja nie twierdzę, że nie. Ale leci za mało. Wieczorem dokarmiłam go to zjadł 70!!!! Toż to bardzo dużo. Naprawdę, i to po wycyckaniu obu piersi najpierw. Więc o co kaman??? Ja wiem, że Olek jest duży i pewnie jego potrzeby też są spore, ale jakoś nie wiem...Dreamgirl moja czasem ma podobnie. Ale mnie to wygląda tak jakby nagle nie potrafiła złapać dobrze i się wnerwia, jak już wymiękam to zakładam nakładkę i jest od razu ok a czasem pare minut minie zanim ją naprowadze i jakoś łapie a później jak się dossie to ciucka bardzo długo... Ja też po nocy mam nabrzmiale a w ciągu dnia już się tak nie napelniaja. Choć że dzisiaj od popołudnia zaczęły mnie pobolewac i peczniec, ciekawa jestem czy to efekt herbatki bo teraz pije bocianka. Zobaczymy jutro :-) i też mam wrażenie że mam za mało.. Tym bardziej że muszę dokarmiac a waga nam znów licho rośnie...
Dobre to jest, staram się pić ją trzy razy dziennie.Myślę, że jednorazowo nic mu się nie stanie Kasiu :-)Mam pytanie,karmię tylko piersią,mały wysysa wszystko,później zasypia,więc domyślam się,że się najada. W pon muszę pojechać go zarejestrować,nie będzie mnie z 5-6 godzin. Zastanawiam się czy mogę mu podać mm tak jednorazowo? Co myślicie? bo raczej nie uda mi się ściągnąć.
Doris mój podobnie zachowuje się przy karmieniu już doszłam do tego ze albo zebrały mu się gazy i musi odbić lub pierdnąć albo jest śpiący a ze smoka nie chwyta to szarpie się z cycem. to ze w nocy piersi są bardziej pełne a w dzień mniej to całkowicie normalne. Laktatorem tez mniej ściągniesz niż maluch bezpośrednio z piersi także tym się nie powinnaś sugerować. Jak chcesz kp to nie poddawaj się, dasz radę, będzie dobrze. Ale przede wszystkim nic na sile, sama będziesz wiedziała co dla Was najlepsze.
Pediatra podpowiedziała mi żeby nie stosować razem kropli typu Espumisan i herbatki koprowej, ponieważ one nawzajem zaburzają swoje działania.
Malinka a ile waży ile przybrał? Ze starsza córcia miałam duże problemy z waga, sporo kombinowaliśmy, wiec trochę wiem co przezywasz
Czyli nie jesteśmy odosobnionym przypadkiem... ja nie mam nakładek i przyznam nie potrzebuję, akurat mam dość dobrze wyprofilowane cycki do ssania. W nocy to ja mam jak kamienie, szczególnie koło 2-3 w nocy. Ledwo daję radę mu wcisnąć tego cycka, bo on nie ma jak złapać takiego balona. A w dzień takie flaczki. Oczywiście leci z nich, ja nie twierdzę, że nie. Ale leci za mało. Wieczorem dokarmiłam go to zjadł 70!!!! Toż to bardzo dużo. Naprawdę, i to po wycyckaniu obu piersi najpierw. Więc o co kaman??? Ja wiem, że Olek jest duży i pewnie jego potrzeby też są spore, ale jakoś nie wiem...
Z tego co pamiętam, koło 2-3 tygodnia po urodzeniu kobiety mają kryzys laktacyjny, może ja to mam teraz? Sama nie wiem. Łudziłam się, że po wyjściu ze szpitala będzie lepiej, że się odstresuję, że przestanę się denerwować, a tu wcale tak nie jest kolorowo... nie wiem jak temu zaradzić.
I w ogóle to ja tez piję BociankaDobre to jest, staram się pić ją trzy razy dziennie.
Myślę, że jednorazowo nic mu się nie stanie Kasiu :-)