• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie naszych maluszków

reklama
Krewetka, ja pewnie też bym tak robiła gdybym nie miała tego plastikowego pojemnika do sterylizacji w mikrofali. Nie wymaga to ani czasu ani pracy. Wlewam do pojemnika 100ml wody , wrzucam butle i nakładam przykrywkę z otwartym dziurką i odpalam na 6 minut. Większość z nas ma takie pojemniki w domu ;] a gdybym miała gotować to bym też pewnie po miesiącu przestała ;p

Ja też mam ten pojemnik jest fajny tylko butelki zmatowiały miałam z aventa teraz zmieniłam na lovi bo młoda się strasznie dławiła przy avencie teraz jest super .Jezu jak moje dziecko puszcza bąki głośno czy wasze też tak mają ?

Krewetka, a ja miałam takie w domu pojemniki normalnie na jedzenie i się zastanawiałam po co tam tą dziurkę można otwierać :-P

Eli, mi znowu butelki się zmatowiły od gotowania w garnku. Może ten plastik ma to do siebie że robi się matowy?
Ariel też głośno pierdzi. Czasami aż się dziwię jak z takiej małej dupki takie dźwięki idą :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry