• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie naszych maluszków

ja mam do butelki tt taki mały pojemniczek na chyba 50ml. wsypuje tam mm na 150ml wody. ten pojemniczek wsadzam do butelki i już. Mam zawsze w pogotowiu taką butelkę ale jeszcze nigdy się nie przydała. o wodę bym poprosiła w jakiejś kawiarni pewnie.

reklama
Ja tez mam takie pojemniczki jak Colly, super sprawa. Jeśli chodzi o wodę to moja siostra zawsze miała w termosiku takim małym wodę w odpowiedniej temperaturze i nie musiała nigdy chodzić i prosić o Wodę

Ja używam wody gotowanej z czajnika, oczywiście wystudzonej, takiej ciepłej także po prostu często nastawiam czajnik żeby podgrzać wodę. Zimna do mm to słaby pomysł.

A tak właściwie dziewczynki to zauważyłam, że nasz bobo już nie chce jeść co 3 godziny, tylko że jest to jeszcze trochę chaotyczne, a jak jest u Was? Co ile karmicie dzieciaczki? Czy może macie wiedzę jak to się powinno zmieniać z biegiem czasu. Mówię o mm.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry