Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
... powiedziala ze moze tak byc ..jedne maja inne nie ;-)... w trakcie karmienia
... ale diete pociagne sobie do konca tygodnia i tak ...bynajmniej nie wpierniczam slodyczy 

z tego co pamietam to sklad jest taki ze ok : 60%kapusty, 20%marchewki i 20% cebuli, wiec dodatkowo cieżkostrawny.. no i ten majonez
bo ja cebuli surowej nie znosze 
oczywiscie nawcinalam sie tego mnustwo a teraz mały kupki nie moze zrobic
na szczescie nie meczy sie bardzo, tylko troszke postękuje... ech... a tak mi brakuje objadania sie czekolada 
antar i Lajfik Jurand też ma coś podobnego, ale jak jest ciepło. Smaruje te miejsca ssudocremem i znika. A jak mu się skórka za mocno przesuszy od tego sudokremu, tak miał na szyi to smaruje wtedy emulsją. Od urodzenia stosuje emulsję Atopra. Na pleckach ma ciągle skórkę szorstką i czasem czerwoną. Zauważyłam, że to zależy czy w nocy jest mu bardzo ciepło i się poci, jak nie ubiorę go za mocno i nie przygryje bardzo to plecki są w miarę.
A powiem wam jeszcze coś zabawnego. Jurand miał wiecznie wysuszoną skórę na policzkach. Czasem mniej czasem więcej, przy każdej wizycie u lekarza, pan doktor mówi atopowa skóra, alergia pokarmowa. A dziś to mi się z tego śmiać chce, wiecie co to było!!! Jak Jurand dużo darł pyska to nie miałam na nic ochoty i rzadko myłam mu buzię z mleka. No i z tego miał atopową skórę))). Jak dla mnie lekarze są do bani i tyle, dziś każdy tylko bredzi o alergiach i zwala na to.