• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie naturalne, diety mam

ja też chudłam jak karmiłam - jakies 20kg zrzucilam bez wiekszego wysiłku :-) ale jak przestałam karmic i przestałam uważać na to co jem, to nagle wiecej na wadze :-(

reklama
ja też się delektuje ale piwkiem Karmi..mhhhhmmm jestem od tego uzależniona :-)
A propos diety mam-czy wy chudniecie? bo ja przytyłam ......buuuuuuuu

zatrzymalam sie na 49kg na cale szczescie :tak: jeszcze troche mniej i nic by ze mnie nie zostalo:tak: teraz juz moge zajadac sie smakolykami :tak: bo malo karmie piersia i wczoraj juz bigosik poszedl w ruch :-) wiec moze za jakas c hwile mi sie przytyje

zazdroszczę! jak Wy to robicie...ja jem naprawde niewiele ale ni cholery nie chudnę.....ciągle 12 na plusie,,,,szlag mnie trafia bo ile mozna chodzic w 2 bluzkach i spodniach rozm. xxl

Ja tez nie moge schudnac:-( moja waga stanela w miejscu:wściekła/y:ale obiecuje sobie,ze od poniedzialku zaczynam cwiczyc:happy2: I tak jestem z siebie dumna,ze zrezygnowalam z kolacji:tak:zawsze to krok w przod:-p

reklama
Boże ,,,,widzę że nie jestem sama....szok ja już mam dość cała szafa ciuchów a ja w nic nie wejdę.....a dziś 1 miesiączka..:zawstydzona/y:

ja mam w druga strone...cala szafa ciuchow i wszytskie na mnie wisza jak na wieszaku :no: w ciazy pozbylam sie mniejszych ciuchow bo bylam przekonana ze sie w nie nie zmieszcze po porodzie a tutaj... teraz pasuje mi isc na mega zakupy :sorry2: ale idzie lato wiec bede śmigac w sukienkach i spodnicach a te zawsze byly na mnie dobre :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry