reklama
moniaaa8701
Początkująca w BB
prosze o wypelnienie ankiety dotyczacej laktacji po cieciu sesarskim i po porodzie drogami silami natury, z gory bardzo dziekuje studentka III roku poloznictwa
laktacja po porodzie naturalnym i po ci - www.ankietka.pl
laktacja po porodzie naturalnym i po ci - www.ankietka.pl
nie ma reguły na to, ja nadal karmie piersią moja mała, miałam 6 tygodniowy połóg i dokladnie jak mi się skończył dostałam okres i od tamtej pory mam go regularnie.
Może jest to spowodowane tym, że przez pierwszy miesiac sciągałam mleko bo moja mała leżała w szpitalu bo jest wcześniakiem ale kiedy tylko dostałam ją do domu ciągle karmie i mam cały czas
Pozdrawiam
Może jest to spowodowane tym, że przez pierwszy miesiac sciągałam mleko bo moja mała leżała w szpitalu bo jest wcześniakiem ale kiedy tylko dostałam ją do domu ciągle karmie i mam cały czas
Pozdrawiam
Karolina20
Zaangażowana w BB
Jestem 4 miesiace i tydzien po porodzie karmie piersia, ale rowzniez dokarmiam butelka i okresu brak
zamartwialam sie ze to ciaze, ale biore cerazette od trzech miesiecy wiem poczekam jeszcze troche na ten okres
zamartwialam sie ze to ciaze, ale biore cerazette od trzech miesiecy wiem poczekam jeszcze troche na ten okres
reklama
S
SugarbabyLove
Gość
mi idzie 3 tydzien po porodzie i narazie nie dostałam jeszcze. podobno do roku mozna nie mieć okresu nawet. to zalezy od organizmu