Z racji tego że często o tym gadamy a nie ma odpowiedniego watku. Zakładam nowy. Temat ten bedzie często powracał a wiem z doswiadczenia że jak się maluchy urodza będzie baardzo często odwiedzany. Tak samo jak będziemy rozszerzały dietę. Wiem że mamy po raz pierwszy mają mnóstwo pytań i watpliwości - sama je miałam i miło jest mieć gdzie się zapytać czy zwrócic o radę czy wyżalić. A myślę ze pierwsze podory zaczną się w maju także pewnie za 1,5 miesiaca będziemy witać nasze maluszki i dyskutowac już o karmieniu nie teoretycznie a praktycznie.
Ja sie zastanawiam czy mam isć na dietę od poczatku - tak profilaktycznie czy poczekac na pierwsze objawy skazy u drugiego dziecka. 4 kwietnia idę do alergologa to się dowiem co pani doktor myśli na ten temat.
Ja sie zastanawiam czy mam isć na dietę od poczatku - tak profilaktycznie czy poczekac na pierwsze objawy skazy u drugiego dziecka. 4 kwietnia idę do alergologa to się dowiem co pani doktor myśli na ten temat.
co diet podczas karmienai to wiem od siostry mojego M, że nie wolno jeść ostrych rzeczy, dużo nabiału, czekolady i orzechów, nie wiem czego jeszcze ale w trakcie będziemy soby pisały