joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
U nas też kupki póki co ładne, gluten podaję od 3 dni ;-)... Ale muszę komicznie wyglądać jak każde kupsko oglądam z wielką uwagą 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja teściowa mrozi w kosteczkach właśnieNo włśnie dynia, tylko co zrobić kupić całą - zamrozic na kosteczki?
Przecież 7600 to nie jest wiele, tak mi się wydajeJoasiek, moja też płyny inne niż mleko przyjmuje w śladowych ilościach:-). Zapomniałam dodać, że pije mleko bebilon pepti, które jest mniej kaloryczne niż zwykłe i nasze 200 ml to tak jak 180ml normalnego mleka. Właśnie widzę, że podajecie kaszki, też się nad tym zastanawiam czy nie lepiej np. dodać kleiku do mleka, wtedy mniej wypije a więcej się naje bo mam wrażenie, że samo mleko już nie wystarcza bo po 2,5godz już jest głodna ale jakoś ją przetrzymuję do 3 godz, chociaż lekarka mi mówiła żeby kleiku nie dodawać bo i tak swoje waży a od tego przytyje. Dodam, że córka waży 7600, niby nie aż tak dużo ale i tak wygląda jak mops![]()
Przecież 7600 to nie jest wiele, tak mi się wydaje... no chyba że jest mała
(ile ma cm?) Patrzyłaś jak to jest w siatkach centylowych? A kleik jest faktycznie kaloryczny i ja mojej daje dwa razy dziennie, bo mi pediatra pozwoliła ostatnio - Ola waży 7000g i ma 67cm długości
![]()