reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią , odstawienie , Nawrót pokarmu

Hej Kochane pytanie Nie Dzieciowe , ale może któraś z Was będzie w stanie mi pomóc. Otóż chodzi o swędzenie sutków i nawrót laktacji 🤔Zacznę od tego, że Karmiłam Córkę Piersią przez 3 lata i 8 miesięcy z przyczyn mi nie zależnych musiałam zakończyć KP w listopadzie 2023 pokarmu zanikł w Marcu 2024. 18stego Marca dowiedziałam się , że jestem w drugiej Ciąży niestety poroniłam w kwietniu był to 7 tydzień ciąży , poronienie samoistne. Krwawienie trwało 6 dni. 3 Maja dostałam Pierwszej miesiączki po poronieniu. Dziś Tj 5 maj bardzo mocno swędział mnie lewy sutek, pomyślałam , że możliwe wina proszku bądź biustonosza najbardziej zdziwiło mnie to , że gdy naciskam na piersi ( obydwie) pojawia się biała wydzieliną jak mleko. Kompletnie zgłupiałam. Czy to nadal pokarm? Jak to możliwe skoro zanikł w Marcu? Czy któraś z was miała może podobnie bądź wie o co może chodzić? Bardzo Proszę o radę i Z góry Dziękuję za Pomoc.

reklama
Do góry