reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

karmienie piersia

reklama
ja nie kupiłam od razu...

jak okazało się że mam nawał to kupili mi nakładkę z reczną pompką medeli.

Kinga w szczecinie widziałam w wyporzyczalni tylko "krówki" medeli, dlatego tez na taka nakładkę sie zdecydowałam (wtedy koszt ok 90 zł)

teraz wydaje mi sie ze jest równie dobra jak awent a o wiele tansza.

przy unii lubelskiej wypozyczają tylko te elektryczne (są dobre 4 zł za dobę), nie szukałam gdzie indziej.

ale chwale sobie ten laktator, teraz mam nakładkę więc moge wypozyczać a w komisie jescze dokupiałm sobie mini elektrik - i mam pełny zestaw.

ale nie kupuj sobie za wczasu - poogladaj, zdecyduj jaki byćs chciała - może sie okazać że to zupełnie zbedny wydatek.
mi się przydał jak wróciłam do pracy - mały miał 4 miesiące.

coś Ty! Ja dopiero teraz zamierzam wybrać się na jakieś zakupy i to w pierwszej kolejności muszę "załatwić" ciuszki, łóżeczko i bajery łóżeczkowe. z akcesoriami poczekam, pooglądam i ... myslę, że zawsze zdążę kupić :)

Jeśli chodzi o laktator to mam problem z głowy, wygrałam w konkursie miesięcznika "DZIECKO" Wystarczyło wysłać kupon no i udało się!! a wyobraźcie sobie że to było na kilka miesięcy przed ciążą, po prostu pomyślałam, że co mi szkodzi, że jak będzie kiedyś drugie dziecko to się przyda no i fuks!
ten model Canpola kosztuje około 140zl więc pewnie bym sama sobie na taki wydatek nie pozwoliła

reklama
ja znalazłam aventu za 120 zł w komplecie z 2 butelkami i smoczkami - a chcę kupić nie tylko ze względu na nawał 3-trzeciego dnia, ale także ze względu na to , że przewiduję, że w okolicy 2 mies i później będę chciała/musiałą wyjść z domu na dłużej niż 2-3 godziny, wyść gdzieś wieczorem z mężem, a w końcu po 3 mies. wracam do pracy - raczej więc odciąganie mleka i gromadzenie w lodówce jest bradzo prawdopodobne ;)
laktator będzie więc wygodnym rozwiązaniem  :)

a ja wygrałam!!! w radio - wejściówki na koncerty i książki :laugh: laktatoró niet - w radiach nie ma takich prezentów ;)

Do góry