reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

karmienie piersia

Ja tez bede karmic piersia o ile to tylko bedzie mozliwe :) a zobacze ile.Slyszalam ze jak sie karmi piersia to nawet waga szybciej leci no i mleczko oczywiscie lepsze naturalne wiec same PLUSY ;) jak narazie slysze.
Moja Mamusia nie karmila mnie piersia bo miala zapalenie nerek antybiotyki itd.

reklama
Ja bym chciała morze mleka i karmic dzidziola nawet do osiemnastki ( jego) ale chyba mi nie wyjdzie. :)

a kupujecie laktator?
bo ja własnie znalazłam w niezłej cenie Aventu wraz z zestawem butelek - i nie wiem czy już kupić czy jeszcze za wcześnie?

koga pisze:
a kupujecie laktator?
bo ja własnie znalazłam w niezłej cenie Aventu wraz z zestawem butelek - i nie wiem czy już kupić czy jeszcze za wcześnie?

raczej kupię, dziewczyny w pracy poradziły mi żebym kupiła - przyda się na początku karmienia, gdy będziemy miały nawał pokarmu - ma przeciwdziałać zapaleniu piersi

pozwolicie ze sie wtrace w sprawie laktatora;
w pierwszej ciazy nie kupowalam a nawal mleka spuszczalam do zlewu - tylko na tyle zeby piers lekko zmiekla (kilka razy sie tylko zdarzylo);
reszte wyjadalo mi dziecko :) moze warto poczekac z tym laktatorem ??? moze sie okazac niepotrzebny - szkoda wydawac pieniadze ....
teraz tez nie beded kupowala;
poza tym mialam opory psychiczne do stosowania tego urzadzenia ... ;)

reklama
Do góry