Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kamcia to ja sie nie dziwie ze wy chcecie drugie jak to wam tak spimoja tez w dzien co ok 2h bo zawsze je krotko... ale w nocy spi od 22-23 do 6
ja najpierew sprawdzam smoczkiem lub palcem jak mocno ssie to wiem ze glodna

, jak jest w kolysce to spi dalej, a jak mam go u siebie to daje cyca zeby sie nie wiercil o 1 
dziewczyny zaczynacie już coś urozmaicać diety dziecia?? ja zapomnialam dr spytac od kiedy:-(
jak jest na samym cycu to się zaczyna urozmaicać po skończeniu 6 miesięcy a na butli po 4. Jak Kubę dokarmialam to sobie sama wykombinowałam, że najlepiej po 5 i tak zaczęlam dawać. Teraz to mi sie wcale nie spieszy. Wtedy m się wydawało, ze fajnie... a teraz jak sobie przypomnę to plucie marchewka i wygibasy by zjadł choć ćwierć łyzeczki czegokolwiek to mam ochotę trzymac na samym mleku do matury ;-)dziewczyny zaczynacie już coś urozmaicać diety dziecia?? ja zapomnialam dr spytac od kiedy:-(
Drogie mamy proszę o pomoc!!!!
Moja mała od 2 tyg b.brzydko je przed wieczornym spaniem....
no na samym cycu jest ale ja widzę że on ma ochotę coś innego zjeść jak widzi że my jemy to aż się ślini a od 5 m-ca to napewno mu będę dawaćjak jest na samym cycu to się zaczyna urozmaicać po skończeniu 6 miesięcy a na butli po 4. Jak kubę dokarmialam to sobie sama wykombinowałam, że najlepiej po 5 i tak zaczęlam dawać. Teraz to mi sie wcale nie spieszy. Wtedy m się wydawało, ze fajnie... A teraz jak sobie przypomnę to plucie marchewka i wygibasy by zjadł choć ćwierć łyzeczki czegokolwiek to mam ochotę trzymac na samym mleku do matury ;-)