reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie piersia

Każdy lekarz ma swoje zdanie, ja będę swoją drążyć o wszystko na temat rozszerzania diety, bo ta bidulka moja nie dość że sporo już przeszła, to taka drobniutka i maleńka jest. Nie zamierzam jej w kółko dokarmiać modyfikowanym, wolę podawać kaszkę, zupkę, potem owoce, no i oczywiście jak najwięcej cyca

reklama
A ja dzis znowu poczulam jak to wspaniale karmic piersia :-) Trzymalam Joasie na reku, ja z cycem na wierzchu, ale ze ona jakos tak nie zainteresowana to lezala u mnie i ciumkala smoka.Ogladam sobie tv a tu nagle patrze a Asia smoka wyciaga, trzyma w raczce i cyca do pyszczka sobie wpycha :-D cwaniara moja kochana :-)

Ogolnie to ja ostroznie podchdze do tych schemato ktore sa zmieniane co kilka lat i nie mam zielonego pojecia co mam myslec o tym pomysle z glutenem, narazie sie wstrzymujemy

Ja tak samo jak Ewelia, poza tym moja pediatra powiedziala ze to moj wybor ale ona by sie wstrzymala, WHO jest przeciwko tak szybkiemu wprowadzaniu glutenu z tego co wyczytalam.

u nas dalej kryzys. riccinus idzie z polski, popijam karmi (troche drogo £1,5 a butelka mniejsza niz pamietam), parze melise i koper, przystawiam - niby mala ssie i przelyka, pytanie, ile tego zjada? za to do modyfikowane jakby sie zrazila, zwykle pije dopiero po dlugich zapasach, bo jak daje to sie krzywi i pokrzykuje...hmmm. boje sie jej wazenia

reklama
moja pediatra też jest mamą 2009 tylko że kwietniową więc ja uważam że wie co mówi a poza tym ja jestem za wprowadzaniem i nie ważne jest dla mnie co WHO na to bo generalnie tak jak Ewelia wspomniała schematy się zmieniają co parę lat

Do góry