E
etna36
Gość
Proszę Lactinatal, kapsułki, 30 szt - Apteka internetowa dbam o zdrowie i nie musialam wstawac uffff
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niestety nie wytrzyma bez mleczka. nie będzie mnie w komu około 4,5 godziny, a młody je co 2 max 2,5. Na zupki to u nas za wcześnie. Raz, ze od rozszerzania mi się nie spieszy, a dwa że młody est w grupie bardzo duzego ryzyka alergii więc nawet jak zaczne rozszerzać to do zupki kawął czasu. No i na ile taka papka starczy tez nie dlużej jak 2 godziny. A jak jesczez będzie jadl tak jak Kuba czyli prawie wcale to kolejny klopsKilolek a musisz dawac butelke? moze nakarm go przed wyjsciem do pracy i zaraz po powrocie (mysle ze za dlugo nie pracujesz) a w czasie twojej nieobecnosci dzieciatko bedzie moglo dostawac zupki, papki itp a do picia np. lyzeczka wode czy soczek. Ale moze bedzie mu za dlugo bez mleka to wtedy bede trzymac kciuki zeby chwycil butelke. metoda prob i bledow, a moze twoj synem ma jakis ulubiony smak witamin kropelek na kolki np., mozesz mu jedna dwie kropelki tego specyfiku naniesc na smoczek butelki i moze zaciagnie
ach dziunka kubeczka tez próbowałam (mam takie lovi one sa jako zatyczki do butelek, z miareczką i takim niby dziubeczkiem na usteczka) ale tu to już histeria no i boję się, ze moja mam to tym mleczkiem z kubeczka go po prostu utopi... z resztą obawam się, ze by wcale z tego nie dałaKilolku gdzies tam wyczytalam, ze dziewczyny ktorych dzieci nie chca ssac butelki zaczely podawac mleko ze zwyklego kubka i po kilku razach dzieci 3-miesieczne super sobie z tym radza :-)
mary spróbuję ale strasznie okrutnie mi to wygląda :-(kilolek
Jeśli bardzo ci na tym zależy to spróbuj na tzw podmianke - to jedyne co przychodzi mi do głowy...
Sonia czasem tak ma ze jest na max'a głodna (wiem to napewno bo np minelo ponad4godz, nawet 5godz jesli przysnela) i sie denerwuje z tego powodu, czasem w brzuszku aż burczy, ale jak dam jej butle to wrzeszczy jeszcze bardziej i nie zasysa. Musi po pierwsze sie uspokoić i wyciszyc, zassać smoka i dłuższą chwile go pociumkac - po czym szykuje w rece butle i na trzy cztery wyciagam smoka i wsadzam butleW większości przypadków działa
![]()
...A zapasy musze porobić bo od 1 czerca wracam do pracy :--
-(
A najśmieszniejsze jest to, że gdybym ja wiedziała, że gdy mleczko nie leci to nie znaczy, że go nie ma w piersiach nie dokarmiałabym od samego początku. Ale nikt mądry mnie nie uświadomił...wrrrrrrrrr