Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak czytam co piszesz to stwierdzam ze moja ma ciagle skok rozwojowy i w nocy i w dzien.Czy w okolicy 5 miesiąca jest jakiś kryzysMój Arek od dwóch nocy potrafi co 2 lub 3h się budzić na jedzenie.....padam na buźkę
....w dzień je normalnie
Czy w okolicy 5 miesiąca jest jakiś kryzysMój Arek od dwóch nocy potrafi co 2 lub 3h się budzić na jedzenie.....padam na buźkę
....w dzień je normalnie
Czy w okolicy 5 miesiąca jest jakiś kryzysMój Arek od dwóch nocy potrafi co 2 lub 3h się budzić na jedzenie.....padam na buźkę
....w dzień je normalnie
U NAS TO SAMO:-( z tym że trochę rzadziej a do tego marudny strasznie, wczoraj się z krzykiem chyba z 4 razy wybudzał a dzisiaj rano 2 kreseczki na dziąsełkach się pojawiłyCzy w okolicy 5 miesiąca jest jakiś kryzysMój Arek od dwóch nocy potrafi co 2 lub 3h się budzić na jedzenie.....padam na buźkę
....w dzień je normalnie
i teraz się moimi cyckami zaczynam stresować
U NAS TO SAMO:-( z tym że trochę rzadziej a do tego marudny strasznie, wczoraj się z krzykiem chyba z 4 razy wybudzał a dzisiaj rano 2 kreseczki na dziąsełkach się pojawiłyi teraz się moimi cyckami zaczynam stresować
![]()
ja krmię. Ogólnie nie boli. 2 dni tylko mialam problem, bo na samym początku jak wyszły to były bardzo ostre i jak tak kilkanaście razy te ostre zabi przejechaly po sutku to w kocu podrapaly i cięko było z tymi podrażnionymi sutkami, ale teraz juz jest ok.No właśnie jak to jest? Karmi ktoraś piersią dzidzie z zębami? Podobno nie boli, ale ja tam w to nie wierze![]()
![]()
A ja jestem w cięzkiem rozpaczy. jutro wracam do pracy a Michaś wciąż nie chce pić z butelki:--
-
-
-( masakra, siedzę i wyję, bo nie wyobrażam sobie dnia jutrzejszego. On będzie ryczal w domu a ja w pracy