reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Karmienie piersia

a nie może Ci Mama przyprowadzać dziecka do karmienia? pracujesz w tej samej miejscowości, masz 2x 1/2 h na karmienie... toż to idealnie pasuje! :)
ja pacuje na pol etatu wiec mi zadna przerwa nie przysluguje. Kosztem przerwy na kawę ;) karmie malego w toalecie bleeee przynosza mi go ale na dłuższą metę do lipne rozwiązanie - raz, ze toaleta a dwa, ze Kuba zamist sie bawić to lata w ta i z powrotem z michasiem na karmienia, no i babcie też zachwycone nie są.

Co do kuubeczków, łyżeczek itp... powtórze po raz nie wiem których próbowałam wszytskiego.
dr Brown podobny jest do balonika, mialam przy Kubie i tylko mnie te rurki wkurw...
a nie powiem le juz kasy na butelki wydałam

No co Ty, kilolek juz podjela meska decyzje i zostawia jednego cyca w domu :)
hahaha

reklama
ja też jeszcze nie, ale ja mam luzik, siedzę w domu i nie muszę iść do pracy;)
2 tygodnie jeszcze do jabłuszka, choć wodę łyżeczką podawać zaczęłam treningowo ;)

to takie żarelko dla alergików. Cos pomiedzy mlekiem a kaszką (niby!) piszą,z ę zamast mlek ale to jest z chlebka świętojańskiego i ryzu, więc dla mne bardziej kaszkowe. Słodziutkie dość, na wodzie się robi. Mozna kupic w markecie. Lekarka mi kazała podawać, żeby trochę przybrał, a mówi, zę lepiej to niz modyfikowane. Nestle SINLAC produkt zbożowy bezglutenowy dla niemowląt

coś podobnego!! Ja to na ELi wypróbuje!!!!! Ona codziennie rano mleko sojowe z płatkami wciąga i chciałąby też na kolację,a ja staram się jej ograniczać, bo się boję, że ta soja modyfikowana genetycznie jest :/
dzięki :)

reklama
kurcze od 3 dni mała co karmienie to kupsko mi wali, czasem ledwo zmienię pampera, przerzuce na brzuchol i już pielucha do wymiany :-/ kurcze, czy to, że zaczęłam jeść ogórki zielone może mieć z tym związek????????????? JAk kupek nie było, źle jak za duzo też źle, zdecydowałabym się w końcu hehehe

Do góry