E
etna36
Gość
my cyckowe i chlebekdzieci lubią sobie też wypić po zjedzeniu chlebka czy jak jest duszno na dworze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
my cyckowe i chlebekdzieci lubią sobie też wypić po zjedzeniu chlebka czy jak jest duszno na dworze![]()
a dlaczego? My chlebkujemy juz od miesiąca.my cyckowe i chlebek)) daleka droga.... przynajmniej u nas
a dlaczego? My chlebkujemy juz od miesiąca.
grube, nie grube, już jak Kuba się urodzil WHO zalecało podawać gluten od 5 miesiąca i moja pediatra kazała podawać i wtedy i teraz. Kiedys bylo inaczej ale dla mnie to nie nowość, bo nieduża różnica między dziećmi.całkiem odwaznie.. a Ty tu o pierwszym jabłuszku piszesz, w zanadrzu takie grube działo trzymając :/
grube, nie grube, już jak Kuba się urodzil WHO zalecało podawać gluten od 5 miesiąca i moja pediatra kazała podawać i wtedy i teraz. Kiedys bylo inaczej ale dla mnie to nie nowość, bo nieduża różnica między dziećmi.
ja też cyckowa i daję chlebek od ok miesiącamy cyckowe i chlebek)) daleka droga.... przynajmniej u nas