anian
Fanka BB :)
aga, u nas też królował tylko cyc - do środy, wtedy to moje dziecię przekonało się do Bidon Łyczek 300 ml Tommee Tippee BPA 0% 24+ (1145686485) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. i pije, a ja się cieszę:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

PIANISTKA wiesz co a z jakim serem dajesz ten chleb? Bo na żółty może być taka reakcja! Wogóle ser jest od 12-go m.ż. Julia dostała pierwszy raz jak miała chyba 11-cie i było typowe zatrucie. Wymiotowała, biegunka. Mama dała Miłkowi jak skończył 14 miesięcy i to samo. Ser ogólnie jest ciężki.
pewnie dlatego że przez ostatnie dni ciągle na cycu wisiała, nic innego nie chciała jeść, a wczoraj już wróciła do siebie a cycami nikt się nie zainteresował
a dziś to bym mogła pół forum wykarmić 
Kubek niekapek Avent - Porównaj wszystkie ceny z Twenga
ja mam ten za 24,90, jest fajny bo mam miękki ten dziubek i Eli sobie na nim ząbki ćwiczy ;-)
aga, u nas też królował tylko cyc - do środy, wtedy to moje dziecię przekonało się do Bidon Łyczek 300 ml Tommee Tippee BPA 0% 24+ (1145686485) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. i pije, a ja się cieszę:-)
Pianistko sa jogurty w słoikach od 6 m.ż. ale prawdziwy jogurt można dać od 11 m.ż. ja prawdopodobnie wstrzymam się jeszcze dłużej.
Wapnia dziecko dostaje dość w naszym mleku także nie martw się na zapas.
:

Pianistko sa jogurty w słoikach od 6 m.ż. ale prawdziwy jogurt można dać od 11 m.ż. ja prawdopodobnie wstrzymam się jeszcze dłużej.
Wapnia dziecko dostaje dość w naszym mleku także nie martw się na zapas.