C
Cleo1981
Gość
Póki macierzyński to jeszcze jakoś tam jest.....ach ....sporo![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Póki macierzyński to jeszcze jakoś tam jest.....ach ....sporo![]()
ja sciagnelam jeszcze pokarm moze 4 razy jak sie zrobily twarde i bolaly ale to bylo moze raz na dobe i to bylo tyle...mysle wiec, ze bardzo szybko sie zasusza....A powiedzcie mi dziewczynki, które przeszłyście na butlę co z Waszymi cycusiami? Ja też dokarmiam, ale musze też karmić cyckiem. Niby mam mało ale jak nie karmię 4 h to mnie bolą cycki. Może to wina tego, że piję te herbatki laktacyjnew, do tego koperek, proszki na laktację-nie wiem tylko czy od tego mały nie ma większych gazów i problemów z kupą. Tak więc ja z synem mamy transakcję wiązaną ja jego karmię a on mi ściąga bolące cycki. Boję się zebym znowu nie dostała zapalenia.
Dziewczynki, czy Wasze maleństwa po jedzeniu 5-10 min też mają problemy i płaczą? Niby mały bąki puszcza itd troszkę się z kupą męczy, ale dziwię się bo je mleko Bebilon Comfort-na wzdęcia itd. Ciekawa jestem czy ma az tak niewykształcony żołądeczek i jelitka czy może te herbatki? Bo dietę mam prawie ze szpitalną.
e
natalunia ja jem wszystko co popadnie...Kobietki, ściśle trzymacie dietę? wczoraj wypiłam herbatę truskawkowa i mała ma wysypkę...

Mam bliżej enel med jutro się wybieram.wizyta 140 zł....

tak nam fajni szło karmienie a tyeraz musze dokarmiac butelkaniestety ... i moje karmienie piersia dobiega finału chyba eh cos mi sie wydaje ze maly szybko znienawidzi cycke eh
Póki macierzyński to jeszcze jakoś tam jest.....ach ....
jak mi ostatnio wpłynęło na konto, to nie mogliśmy za nic zgadnąć co to za dziwna zmiana salda 

hahaha, no chyba , że mój macierzyński - 280 zł, czyli dokłądnie dwie wizyty w enelmedziejak mi ostatnio wpłynęło na konto, to nie mogliśmy za nic zgadnąć co to za dziwna zmiana salda
ja mam strasznie dużo mleka... dziś ściągałam i skończyła mi się butelka![]()