moja mała robi często bardzo długie nocne przerwy w jedzeniu. Dziś, jak zjadłą o 2, to o 10 ja ją obudziłam na karmienie, gdyby nie to, przrwa byłaby jeszcze dłuższa... Wasze dzieci też tak mają?
Maja dzis miala swoja najdluzsza przerwe 6h ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja mała robi często bardzo długie nocne przerwy w jedzeniu. Dziś, jak zjadłą o 2, to o 10 ja ją obudziłam na karmienie, gdyby nie to, przrwa byłaby jeszcze dłuższa... Wasze dzieci też tak mają?

no sama nie wiem czy tym długim spaniem sie cieszyc czy matrwic![]()
Asia zasnela dzis w chuscie o 10, spala w niej do 13, po czym przelozylam ja do wozka (bez karmienia!) i spala na spacerze 2 godz i potem w domu jeszcze godzinke. Czyli jednym ciagiem 6 godzin
i pewnie dalej by spala, ale obudzilam ja na karmienie bo cycki byly twarde jak kamien i juz z bolu nie moglam 
Hej dziewczyny jakie wkładki laktacyjne są najlepsze???
a 6godz w nocy to juz standard. Początkowo też sie niepokoiłam ale nasza lekarka powiedziała ze absolutnie nie ma potrzeby budzic dzieciaczka. Że napewno da znać jak bedzie głodne i tylko cieszyc sie z tego "darowanego" nam czasu. Jeżeli zdarza sie to raz w ciagu doby to wszystko OK 

Od wyjścia ze szpitala ok 1 kg (miesiąc temu), ale w ciągu ostatnich 3 tyg tylko 300 g. To mało:-(Etna, Iza, nie chcę dawać sztucznego mleka, ale przedwczoraj mały wyglądał na głodnego przez cały dzień.. Kupiłam Bebilon na wszelki wypadek.. Na razie nie podaję.
W przychodni pielęgniarka najpierw gadała, że mało dziecię przybiera, że źle, a później zajrzała do karty i stwierdziła, że się pomyliła i myślała, ze Jeremi się większy urodził i że właściwie dobrze przybieraOd wyjścia ze szpitala ok 1 kg (miesiąc temu), ale w ciągu ostatnich 3 tyg tylko 300 g. To mało:-(
Ale spać potrafi 5 godz, jakby był głodny to by się chyba obudził??
Ale 300g to faktycznie malo... I co na to lekarka??? Na te 300 g?zazdroszcze wam jak czytam ile wam dzieci śpią u mnie najdłuszczą przerwę miała raz 4 godziny, a tak to zwykle po 1,30 lub 2 godziny chce jeść. W tym zanim ją przebiorę i 30 minut gdzieś usypia to zostaje mi czasami 40 minut snu(