reklama
B
Bura
Gość
Ok, tylko jak mam Ci to przekazać? Napisz na priv jak masz jakiś pomysłja chętnie przyjmę))

A
aga4444
Gość
dziewczyny chyba mi się zastój robi w jednej piersi, piszcie co robić (pewnie już było ale tyle szukania...) wszystko oprócz kapusty bo nie mam jak wyjść z domu po nią

anian
Fanka BB :)
dziewczyny chyba mi się zastój robi w jednej piersi, piszcie co robić (pewnie już było ale tyle szukania...) wszystko oprócz kapusty bo nie mam jak wyjść z domu po nią![]()
ciepła pielucha, ciepły prysznic, masaż
A
aga4444
Gość
jak często??i czy to od razu rozmasuję czy dłużej to trwa??ciepła pielucha, ciepły prysznic, masaż
E
etna36
Gość
napisz jak ci poszło, po karmieniu mozna zimny oklad, a przed cieply, az tyle mleka ci sie nazbieralo???jak często??i czy to od razu rozmasuję czy dłużej to trwa??
tez robiły mi się zastoje i przed karmieniem albo jak czułam ze piersi mam pełne brałam ciepły prysznic lub ciepły okład na piersi pozniej jak mały nie spał to karmiłam a jak spał to odciagałam no i oczywiscie masowłam....juz po karmieniu i masowaniu zimny okład i tak w sumie pare dni...pozniej przeszło ale miałam to na poczatku jak był taki nawał pokarmu
D
dziunka24.
Gość
Witam, ja karmię dziecko piersią i czasem ( raz dziennie ) podaję herbatkę z butelki avent i synek nie ma problemów ani z ssaniem z piersi ani z butelki.
CO MOŻNA KARMIĄCYM MATKOM ?
Pytałam ginekologa i on pozwolił i na SOLARIUM i na SAUNĘ ale jednak mam pewne wątpliwości, jak jest u was, co Wasi lekarze mówili ?
Ja boję sie ze od solarium czy sauny coś może stać sie mlekiem....
Czytalam, ze nie ma zadnych badan na temat tego ze solarium szkodzi, wiec jest dopuszczalne, ale piersi nalezy posmarowac gruba warstwa kremu, bo sa bardziej wrazliwe niz normalnie. Jesli chodzi o saune to zupelnie nie wiem.
reklama
pilne pytanie do doswiadczonych mam karmiacych piersia!!:-
-(
moja myszka od 4 dni nie zrobila kupy, bardzo sie prezy i placze i widze,ze jest sfrustrowana, bo nic nie wychodzi. moja health visitor mnie zbywa mowiac,ze czasami tak bywa i przy karmieniu piersia dziecko nie moze miec zatwardzenia.
metody termometru kiedys probowalam, ale bez rezultatu, wiec nie chce znowu probowac na wypadek, ze moze robie to zle
moja myszka od 4 dni nie zrobila kupy, bardzo sie prezy i placze i widze,ze jest sfrustrowana, bo nic nie wychodzi. moja health visitor mnie zbywa mowiac,ze czasami tak bywa i przy karmieniu piersia dziecko nie moze miec zatwardzenia.
metody termometru kiedys probowalam, ale bez rezultatu, wiec nie chce znowu probowac na wypadek, ze moze robie to zle
Podziel się: