Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ok, tylko jak mam Ci to przekazać? Napisz na priv jak masz jakiś pomysłja chętnie przyjmę))

dziewczyny chyba mi się zastój robi w jednej piersi, piszcie co robić (pewnie już było ale tyle szukania...) wszystko oprócz kapusty bo nie mam jak wyjść z domu po nią![]()
jak często??i czy to od razu rozmasuję czy dłużej to trwa??ciepła pielucha, ciepły prysznic, masaż
napisz jak ci poszło, po karmieniu mozna zimny oklad, a przed cieply, az tyle mleka ci sie nazbieralo???jak często??i czy to od razu rozmasuję czy dłużej to trwa??
Witam, ja karmię dziecko piersią i czasem ( raz dziennie ) podaję herbatkę z butelki avent i synek nie ma problemów ani z ssaniem z piersi ani z butelki.
CO MOŻNA KARMIĄCYM MATKOM ?
Pytałam ginekologa i on pozwolił i na SOLARIUM i na SAUNĘ ale jednak mam pewne wątpliwości, jak jest u was, co Wasi lekarze mówili ?
Ja boję sie ze od solarium czy sauny coś może stać sie mlekiem....