reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
moja tez w dzien co ok 2h bo zawsze je krotko... ale w nocy spi od 22-23 do 6
ja najpierew sprawdzam smoczkiem lub palcem jak mocno ssie to wiem ze glodna
E
etna36
Gość
Kamcia to ja sie nie dziwie ze wy chcecie drugie jak to wam tak spimoja tez w dzien co ok 2h bo zawsze je krotko... ale w nocy spi od 22-23 do 6

Mój śpi od 21 do 3-4, ale tak od 1 zaczyna sie wiercic

A
aga4444
Gość
dziewczyny zaczynacie już coś urozmaicać diety dziecia?? ja zapomnialam dr spytac od kiedy:-(
anian
Fanka BB :)
dziewczyny zaczynacie już coś urozmaicać diety dziecia?? ja zapomnialam dr spytac od kiedy:-(
ja zostaje na cycu i nic więcej mu nie będę na razie podawać
kilolek
podwójna listopadowa mama
jak jest na samym cycu to się zaczyna urozmaicać po skończeniu 6 miesięcy a na butli po 4. Jak Kubę dokarmialam to sobie sama wykombinowałam, że najlepiej po 5 i tak zaczęlam dawać. Teraz to mi sie wcale nie spieszy. Wtedy m się wydawało, ze fajnie... a teraz jak sobie przypomnę to plucie marchewka i wygibasy by zjadł choć ćwierć łyzeczki czegokolwiek to mam ochotę trzymac na samym mleku do matury ;-)dziewczyny zaczynacie już coś urozmaicać diety dziecia?? ja zapomnialam dr spytac od kiedy:-(
neferetete
Fanka BB :)
Drogie mamy proszę o pomoc!!!!
Moja mała od 2 tyg b.brzydko je przed wieczornym spaniem....
Eddi, spróbuj wieczorem przed podaniem jej piersi, "zaciągnąć" mleko laktatorem, tak żeby zaczeło lecieć porządnie. Ja miewam podobne sytuacje wieczorem, histeria czasami jak nie wiem co, bo mała myśli, że mleko nie poleci.
Wieczorami po prostu jest mniej cierpliwa i nie chce czekać zanim mleko ruszy się z kanalików. Przynajmniej ja tak mam, że mała musi possać z 30 sekund aby mleko zaczęło lecieć. Jak dostanie pierś z której już leci może zachowa się inaczej. Spróbuj, może podziała, powodzenia ;-)
reklama
A
aga4444
Gość
no na samym cycu jest ale ja widzę że on ma ochotę coś innego zjeść jak widzi że my jemy to aż się ślini a od 5 m-ca to napewno mu będę dawaćjak jest na samym cycu to się zaczyna urozmaicać po skończeniu 6 miesięcy a na butli po 4. Jak kubę dokarmialam to sobie sama wykombinowałam, że najlepiej po 5 i tak zaczęlam dawać. Teraz to mi sie wcale nie spieszy. Wtedy m się wydawało, ze fajnie... A teraz jak sobie przypomnę to plucie marchewka i wygibasy by zjadł choć ćwierć łyzeczki czegokolwiek to mam ochotę trzymac na samym mleku do matury ;-)
Podziel się: