reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie piersia

Etna jak dziadowac na męża? Przeciez kasa przez wakacje będzie ci leciała!
Ja chyba ząłatwilam sobie zlecenie na wakcję (bo niestety będę bez pracy) nawet w domu ale będę musiała po nocach to robic, bo mi w dzień chłopaki nie dadzą i kasa nniewielka ale zawsze coś

reklama
A jakim smoniem dajesz kaszkę? Bo u mnie jak robię na 120 ml mleka 3 miarki kaszki lub kleiku mały męczył się ze ssaniem ze smoczka z 3 dziurkami Aventu. Kupiłam trójprzepływowy i kaka znika w mgnieniu oka. On ma 3 ustawienia, o taki:
AVENT Smoczek o trójprzepływowy 3m+ 2szt. A.1 (989269194) - Aukcje internetowe Allegro
Ja kupilam i dalam wczoraj kleik kukurydziany przez ten smoczek (100ml mleka modyfikowanego i jedna czubata lyzka kleiku), lecialo dosc mocno nawet chyba za ale maly sobie poradzil. Tylko oswiec mnie i powiedz na czym polegaja te 3 ustawienia??
Etna jak dziadowac na męża? Przeciez kasa przez wakacje będzie ci leciała!
Ja chyba ząłatwilam sobie zlecenie na wakcję (bo niestety będę bez pracy) nawet w domu ale będę musiała po nocach to robic, bo mi w dzień chłopaki nie dadzą i kasa nniewielka ale zawsze coś
Tak tak kasa bedzie leciec, ale zawsze jej za mało :p, zalatw tez mi jakies zlecenie hihihihi
Ja tyle zarabiam, ze szoook gdybym miala za to wyjesc, mieszkanie wynajac i dziecko utrzymac to chyba tylko na centralnym.

Ja kupilam i dalam wczoraj kleik kukurydziany przez ten smoczek (100ml mleka modyfikowanego i jedna czubata lyzka kleiku), lecialo dosc mocno nawet chyba za ale maly sobie poradzil. Tylko oswiec mnie i powiedz na czym polegaja te 3 ustawienia??

Tak tak kasa bedzie leciec, ale zawsze jej za mało :p, zalatw tez mi jakies zlecenie hihihihi
Ja tyle zarabiam, ze szoook gdybym miala za to wyjesc, mieszkanie wynajac i dziecko utrzymac to chyba tylko na centralnym.
hehe no cóż, ja zarabiam tyle samo:baffled: i też na same opłaty idzie. My to w pracy nazywamy :kieszonkowym" bo pensją to ciężko nazwać ;-)

.

Smoczek trójprzepływowy ma 3 możliwości, I jest do picia rzadkich kaszek wtedy dziurka w smoczku ustawia się w poziomie i jak dziecko ciągnie słabiej mu leci, na II dziurka jest w skosie, a w III dziurka jest w pionie co powoduje, ze jak dziecko ciągnie robi się największy otwór takie kółeczko. Dla mojego na początku nawet I była za mocna ale po paru jedzonkach już się przyzwyczaił. Kaszkę robioną 120 ml mleczka i 3 miarki kaszki lub kleiku jemy na poziomie III

Smoczek trójprzepływowy ma 3 możliwości, I jest do picia rzadkich kaszek wtedy dziurka w smoczku ustawia się w poziomie i jak dziecko ciągnie słabiej mu leci, na II dziurka jest w skosie, a w III dziurka jest w pionie co powoduje, ze jak dziecko ciągnie robi się największy otwór takie kółeczko. Dla mojego na początku nawet I była za mocna ale po paru jedzonkach już się przyzwyczaił. Kaszkę robioną 120 ml mleczka i 3 miarki kaszki lub kleiku jemy na poziomie III

ale ja jestem zielona, przed chwila sie dowiedzialam na innym watku ze mam dwustronny materacyk a teraz ze mam smoczek z 3 mozliwosciami. Jaka ja zacofana jestem szooook, a myslalam ze jeszcze nie tak zle ze mną, skad wy to wszystko wiecie. Dzieki ulenka za wytlumaczenie jestes WIELKA :)))))

ale ja jestem zielona, przed chwila sie dowiedzialam na innym watku ze mam dwustronny materacyk a teraz ze mam smoczek z 3 mozliwosciami. Jaka ja zacofana jestem szooook, a myslalam ze jeszcze nie tak zle ze mną, skad wy to wszystko wiecie. Dzieki ulenka za wytlumaczenie jestes WIELKA :)))))
hehe z załaczonej ulotki???;-)

reklama
Dziewczyny,zostało mi moje mleko w zamrażalce sprzed ok 2 miesięcy. Nadaje sie dla małej, czy raczej nie ryzykować juz?
nadaje
A ile masz stopni w zamrażarce? okolo -5 to 3 miesiące a poniżej 10 pół roku

Ja mam taki zapas, ze już nei wiem co z tym robić, cąła szuflada, a gówniarz nie chce pić. Moja mam mówi, ze jak ja byłam mała to kobiety sprzedawały mleko, a potem mozna było kupić np. w przychodni albo z ogłoszenia w gazecie i było to straszliwie drogie. Może biznes otworzę?;-):-)

Do góry