Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
takWydaje mi się, że ta dokręcana łyżeczka jest z lovi.
http://www.maluszek24.pl/index.php?p2316,lovi-butelka-silikonowa-z-lyzeczka-120-mlna szczęście udawało się, mój mąż rozśmieszał Filipa i łykał powoli, chociaż Deflegmin nie należy do najsmaczniejszych.frogg to zazdroszczę, bo mojemu nie idzie podać syropu w żaden sposób![]()
E-lona, dokładnie. Lovi zrobiło genialne kubeczki niekapki 360' i Lovi zrobiło butelki silokonowe z łyżeczkami. Zakupiłam wszystko (kubeczki dla starszych i butelkę z kompletem róznych łyżeczek dla młodszej siostrzenicy) pod choinkę, i Siostra wychwala te kubeczki i butelkę pod niebiosa! Wreszcie nie musi biegać ze scierką za starymi kubkami "niekapkami" (które wystarczyło na ogół przycisnąć o podłogę ustnikiem a cieknie z nich aż miło) a podawanie zupki, mleka czy deserku z butelki z łyżeczką to czysta przyjemność (wiem bo sama karmiłam tak siostrzenicę). POLECAM!