reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie piersią

reklama
E-lona, dokładnie. Lovi zrobiło genialne kubeczki niekapki 360' i Lovi zrobiło butelki silokonowe z łyżeczkami. Zakupiłam wszystko (kubeczki dla starszych i butelkę z kompletem róznych łyżeczek dla młodszej siostrzenicy) pod choinkę, i Siostra wychwala te kubeczki i butelkę pod niebiosa! Wreszcie nie musi biegać ze scierką za starymi kubkami "niekapkami" (które wystarczyło na ogół przycisnąć o podłogę ustnikiem a cieknie z nich aż miło) a podawanie zupki, mleka czy deserku z butelki z łyżeczką to czysta przyjemność (wiem bo sama karmiłam tak siostrzenicę). POLECAM!

Witam, co do kubków niekapków '360 to faktycznie bardzo fajna sprawa, moja siostrzenica też taki miała, teraz więcej pije z buletki po wodzie Kubuś bo z nich nie leci jak się butelka przewróci. Co do łyżeczki zastanawiałam się właśnie nad nią dla Filipa ale zauważyłam że bardzo fajnie idzie mu zlizywanie z normalnej łyżeczki- co prawda były to syropki jak był chory ale jednem miał bardzo gęstą konsystencję i dawał radę.

No Siostrze kupiłam ten zestaw butelka z łyżeczką bo najmłodsza NICZEGO nie chciała jeść- ani piersi, ani butelki, ani łyżeczki... A tym jakoś poszło.

E-lona, dokładnie. Lovi zrobiło genialne kubeczki niekapki 360' i Lovi zrobiło butelki silokonowe z łyżeczkami. Zakupiłam wszystko (kubeczki dla starszych i butelkę z kompletem róznych łyżeczek dla młodszej siostrzenicy) pod choinkę, i Siostra wychwala te kubeczki i butelkę pod niebiosa! Wreszcie nie musi biegać ze scierką za starymi kubkami "niekapkami" (które wystarczyło na ogół przycisnąć o podłogę ustnikiem a cieknie z nich aż miło) a podawanie zupki, mleka czy deserku z butelki z łyżeczką to czysta przyjemność (wiem bo sama karmiłam tak siostrzenicę). POLECAM!

Możesz podać linka,jak wygląda ten kubek?

reklama
Hej dziewczyny;) Nie wiem czy już był poruszany ten temat na tym wątku, ale mam pytanko;) Ile Wam się udaje odciągnąć mleczka? Ja jak idę na fitness to odciągam małej 125ml, ale na dwa razy. Wikusia to zjada na jedno posiedzenie i jeszcze jej jest mało:( A drugie pytanko to ile ona powinna zjadać jednorazowo ml jak ma 12 tygodni?

Do góry