czarodziejkaM
Fanka BB :)
ja podaję ok.100ml wody, ale nie zawsze wszystko wypija. i mój kranóweczką nie gardzi ;-)
Wody już co prawda nie chce pić maly łobuziak,ale herbatki i mm też robię na kranówce.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja podaję ok.100ml wody, ale nie zawsze wszystko wypija. i mój kranóweczką nie gardzi ;-)
A na czym to polega? Wsiadasz w odrzutowiec, lecisz do dziecia z wywalonym cycem, karmisz i wracasz do pracy?Hejka, całości nie ogarnę, ale mam szybkie pytanko. Do jakiego wieku dziecka przysługuje mi przerwa w pracy na karmienie?
Hejka, całości nie ogarnę, ale mam szybkie pytanko. Do jakiego wieku dziecka przysługuje mi przerwa w pracy na karmienie?
pytałam sie nie ma wyznaczonego terminu na karmienie. Podobno do kiedy sie karmi tylko raz na pół roku potrzeba doniesc zaswiadczenie od lekarza. Podobno jest godzina i nie trzeba z tego korzystac podczac pracy mozna no umowic sie ze przychodzi sie ta godzine pozniej do pracy albo wychodzi wczesniej godzine. Pytałam u siebie w kadrach. Ja nie karmie ale mnie by to sie przydało aby wyjsc godzine wczesniej i odebrac mała ze złbka zanim sie zaczna korki. Szkoda meczyc dziecia. Nie wiem tylko czy to zaswiadczenie tylko od pediatry czy od ginekologa te moze byc.

Już sprawdziłam, nie ma mowy o zaświadczeniach od lekarzy, takie wymagane jest tylko w przypadku ciąży
Trzeba napisac oświadczenie, można brac 2x 30 min lub przychodzic godzinę później lub godzinę wcześniej kończyc.
Też będę korzystała :-)
Po co papierek od lekarza, skoro on i tak musi się nas o to zapytać. Skąd ma niby wiedzieć, jeśli nie od nas. Będzie nam wyciskał mleko? Kompletnie bez sensu!