reklama
Malutka,ja tez tego nie rozumiem...skoro wtedy tyle czasu Bartusia nie karmiłaś,a teraz nagle każą ci wracac do piersi.Skąd to zalecenie???A wisi na cycku pewnie dlatego,że nie masz tyle pokarmu co przedtem(skoro ci sie nie zbierał nawet) i po prostu głodny jest,bo zje troszeczkę i pierś pusta...ja na twoim miejscu bym to jeszcze przedyskutowała z lekarzem,no,chyba,że chcesz nadal karmić.A zmusić cię nikt nie ma prawa.Powiesz,że nie masz już mleka i koniec.
Rysia,u nas podobnie- bezboleśnie.Jakby sama z siebie całkiem straciła zainteresowanie.
Ale wczoraj mnie zdumiała,bo bawiłysmy się,wygłupiałysmy na łóżku i w pewnym momencie dorwała sie do mojego dekoltu,zaczęła szarpać bluzkę,otwierac paszczorka,jakby jej się przypomniało.To z ciekawości wzięłam ją na kolana i przystawiłam do cycka,żeby zobaczyć,co zrobi.A ona ucieszona az cała chodziła z radości,rzuciła się na ten cycek jak zgłodniały wilczek.Ale possała kilka razy i wypluła- widocznie stwierdziła,że jednak to nie to
))).
Rysia,u nas podobnie- bezboleśnie.Jakby sama z siebie całkiem straciła zainteresowanie.
Ale wczoraj mnie zdumiała,bo bawiłysmy się,wygłupiałysmy na łóżku i w pewnym momencie dorwała sie do mojego dekoltu,zaczęła szarpać bluzkę,otwierac paszczorka,jakby jej się przypomniało.To z ciekawości wzięłam ją na kolana i przystawiłam do cycka,żeby zobaczyć,co zrobi.A ona ucieszona az cała chodziła z radości,rzuciła się na ten cycek jak zgłodniały wilczek.Ale possała kilka razy i wypluła- widocznie stwierdziła,że jednak to nie to
makuc
Fanka BB :)
HAPPY może Amelka nagle jakiegoś przebłysku dostała? Przypomnialo jej się, że kiedyś to służyło za butelkę i dawaj chciała spróbować? śmiesznie to musiało wyglądac tym bardziej, że tak jak piszesz po kilku pociągnięciach zrezygnowała ;-)
MALUTKA skąd takie zalecenia? wytłumaczyli Ci chociaż czemu masz karmic piersią a nie mm? może trafiłaś na lekarzy propagujących karmienie "naturalne" stąd to zelacenie? przeicież skoro już praktycznie nie masz mleka to jak masz sprawić, że szkrab będzie najedzony? nie rozumiem tego i ja...
RYSIA GRATULEJSZYN
)
IKA Twoja córeczka toleruje butlę czy po prostu w nocy ma focha i tylko cyc i cyc?
MALUTKA skąd takie zalecenia? wytłumaczyli Ci chociaż czemu masz karmic piersią a nie mm? może trafiłaś na lekarzy propagujących karmienie "naturalne" stąd to zelacenie? przeicież skoro już praktycznie nie masz mleka to jak masz sprawić, że szkrab będzie najedzony? nie rozumiem tego i ja...
RYSIA GRATULEJSZYN
IKA Twoja córeczka toleruje butlę czy po prostu w nocy ma focha i tylko cyc i cyc?
A właśnie czytałam wczoraj o tym na necie. I szczerze mówiąc ja gdy jeszcze karmiłam to nigdy przy ludziach( oczywiście pomijając najbliższych) Szłam zawsze w jakieś ustronne miejsce. Jakoś nie wyobrażałam sobie wystawienia cycka na środku ulicy tak po prostu...Teraz w DDTVN o karmieniu w miejscu publicznym![]()
dorisday2512
Fanka BB :)
Teraz w DDTVN o karmieniu w miejscu publicznym![]()
i co mówią?
onesmile
Świat według Pafffcia
A właśnie czytałam wczoraj o tym na necie. I szczerze mówiąc ja gdy jeszcze karmiłam to nigdy przy ludziach( oczywiście pomijając najbliższych) Szłam zawsze w jakieś ustronne miejsce. Jakoś nie wyobrażałam sobie wystawienia cycka na środku ulicy tak po prostu...
Ja mialam tak samo, tez nie potrafilam publicznie karmic. I nie dlatego, ze mam cos do karmienia, tylko lepiej sie czuje, kiedy moja piers nazely tylko do mnie i do mojego dziecia i nikt sie na nas nie patrzy. No tak mam i juz. Ale jestem jak najbardziej za tym, zeby tworzono miejsca w miastach, do karmienia piersia i przede wszystkim za tym, zeby nikt sie nie czepial, ani nie wstydzil widoku karmiacej matki.
reklama
No,wszyscy sie nad tym zastanawialiciekawe jaką religię to obraża????
Podziel się: