Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kochana a czemu karmisz mieszanka a nir cycem? z wlasnego wyboru? ja tez wole karmic butelka bo widze ile zjada i jestem spokojna. sama dokarmiam ja bebiko i mysle ze tak do miesiaca ja pokarmie jeszcze moim mlekeim a potem juz tylko miesznka. moze to glupie ale ja jakos bede sie czula lepiej bez tego mleka w moich piersiach...tzn atrakcyjniejsza dla meza i wogole..ddziecko karmione butelka jest spokojniejsze i lepiej sie najada.Bardzo Wam Kochane dziękuję za wsparcie! Wczoraj załapałam takiego doła z powodu tych przeklętych mieszanek że aż mi się popłakało z bezsilności. Postanowiliśmy sprawdzić jeszcze tylko mleczko hypoalergiczne i jeśli to nie pomoże to dziś mieliśmy jechać do lekarza po jakieś mleko 'specjalistyczne'. Wybór padł na bebilon HA. Mała zjadła wieczorem pierwszy raz a później 3 razy podczas karmień nocnych. Próbowałam zrobić tak jak radzisz nice-girl żeby w nocy sama butla ale sie niestety nie dało bo Iza mimo że najadła sie mieszanką to i tak wołała cyca, pociągnęła z minutę i usnęła - chyba po prostu łatwiej jest sie jej uspokoić przy cycu (ja oczywiście od razu miałam w głowie myśl: dziecko chce twojego mleka a ty mu je odbierasz). Jednak ktoś tam sie nade mną zlitował bo chyba nareszcie sie udało! Mała do tej pory spokojniutka, bączki schodzą, kupi strzelają a ona nie pręży sie, nie płaczejestem tak szczęśliwa że uśmiecham się do wszystkiego w domu: szafek, naczyń a nawet pieluch w koszu :-) mam nadzieje że znaleźliśmy nasze mleko i że nareszcie zacznie się układać!
jeszcze raz bardzo Wam dziękuje za wsparcie!
ddziecko karmione butelka jest spokojniejsze i lepiej sie najada.
ja tez wole karmic butelka bo widze ile zjada i jestem spokojna. sama dokarmiam ja bebiko i mysle ze tak do miesiaca ja pokarmie jeszcze moim mlekeim a potem juz tylko miesznka. moze to glupie ale ja jakos bede sie czula lepiej bez tego mleka w moich piersiach...tzn atrakcyjniejsza dla meza i wogole..ddziecko karmione butelka jest spokojniejsze i lepiej sie najada.