reklama

Karmienie piersia

reklama
ja to po porodach mialam na 3dobe, ale teraz to mi sie sutki zmienily juz (montgomerego gorecki uwydatnily), zluszczyl sie juz naskorek i ewidentnie w samym sutku zrobila dziurka. zyly az pecvnieja i bolaaaaaaaa znow bardzo, stad to moje pytanie, bo nigdy nie mialam nawet kropli przed porodem.

jak od 10tyg mialam spokoj, tak od kilku dni bola strasvnie.

:szok::szok::szok:

mi sie po nocach sni,ze rodze mala i ja karmie.
strasznie tesknie za karmieniem.

(przed sprawa kilka nocy pod rzad snilam,ze urdzila sie w 23 i 27tyg :crazy: )

ciaza ma to do siebie. dlatego, nie przywiazuje do tych snow wagi, aczkolwiek wprowadzaja glupi niepotrzebny niepokoj.

pamietam,ze w ciazy z peirwsvym synkiem snilo mi sie,ze wypadl mi z rak, skrecil kark i zaczal unosic sie nad ziemia z glowa okrecona na plecy... masakra.

Ja tez się tym staram nie przejmować i wiem że wiele z tych snów napedza nasza podswiadomosc i strach o dziecko. No ale. . Gdzieś z tylu głowy siedzi

reklama
Jesli chodzi o info co zamieściła akuku to muszę znaleźć czas zeby poczytać bo nie mam o tym zielonego pojęcia .. Ja to sie martwię tylko ze mogę nie mieć pokarmu na przykład a chciałabym karmić piersią.. Wogole im bliżej sierpnia to wiecej będę czytać i sie martwić chyba ale wiecie chyba same ze tak jest przy pierwszym dziecku ze sa rzecY ktore sie wie s sa takie ktore sa zupełnie nowe i obce..

A co do snów to anney ma racje ze o co sie martwimy albo czego sie boimy to sie pojawia w snach.. Ja juz nie raz miałam stresujące sytuacje albo na cos bardzo cEkalam i miałam rożne sny z rożnymi np rozwiązaniami samej sytuacji albo dziwnymi skojarzeniami.. Teraz w ciąży tez sie rożne pojawiają ale widocznie tak ma juz byc ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry