Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja to po porodach mialam na 3dobe, ale teraz to mi sie sutki zmienily juz (montgomerego gorecki uwydatnily), zluszczyl sie juz naskorek i ewidentnie w samym sutku zrobila dziurka. zyly az pecvnieja i bolaaaaaaaa znow bardzo, stad to moje pytanie, bo nigdy nie mialam nawet kropli przed porodem.
jak od 10tyg mialam spokoj, tak od kilku dni bola strasvnie.
ciaza ma to do siebie. dlatego, nie przywiazuje do tych snow wagi, aczkolwiek wprowadzaja glupi niepotrzebny niepokoj.
pamietam,ze w ciazy z peirwsvym synkiem snilo mi sie,ze wypadl mi z rak, skrecil kark i zaczal unosic sie nad ziemia z glowa okrecona na plecy... masakra.
Jesli chodzi o info co zamieściła akuku to muszę znaleźć czas zeby poczytać bo nie mam o tym zielonego pojęcia .. Ja to sie martwię tylko ze mogę nie mieć pokarmu na przykład a chciałabym karmić piersią.. Wogole im bliżej sierpnia to wiecej będę czytać i sie martwić chyba ale wiecie chyba same ze tak jest przy pierwszym dziecku ze sa rzecY ktore sie wie s sa takie ktore sa zupełnie nowe i obce..
A co do snów to anney ma racje ze o co sie martwimy albo czego sie boimy to sie pojawia w snach.. Ja juz nie raz miałam stresujące sytuacje albo na cos bardzo cEkalam i miałam rożne sny z rożnymi np rozwiązaniami samej sytuacji albo dziwnymi skojarzeniami.. Teraz w ciąży tez sie rożne pojawiają ale widocznie tak ma juz byc ..