U
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fajny temacik i dobry pomysl![]()
Ja mam zamiar karmić może bedxie mi dane dłużej jak pierwszego (4 miesiace), ale zakupuje dwie butelki TT w razie co i laktator na początek![]()
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
świetne![]()
Ellie co ile dziecko chce. Jak nie trafisz, że chce jeść, to wypluje sutek, albo ciumknie dwa razy. Po pewnym czasie będziesz wiedziala o co tym razem chodziło bobasowi. Każdego dziecka trzeba się nauczyć
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękikasia.zosia pisałaś, że czytasz o karmieniu po cc. Napiszę Ci, jak to było u mnie. W pierwszej ciąży miałam zalecenie masażu piersi by pojawiła się siara - bo to ponoć czasem pomaga w przyśpieszeniu porodu (mniej więcej dwa tygodnie przed terminem) i tak, jak mój starszak przyszedł na świat przystawiony do piersi miał od razu pokarmnatomiast przy młodszym nic nie robiłam i pokarm naturalnie pojawił się 21h po cc, natomiast przystawiałam go cały dzionek co 1h do piersi. Teraz widzę, że siara już się pojawiła, więc na wszelki wypadek wyciskam po parę kropli
![]()