Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Yulkana - napisz prosze cos wiecej na temat tego bebiko, bo moje dziecko tez ma kolki co pare dni. 25zl za jakie opakowanie?
Ewik - ja nie martwie sie kupami, bo zielone trafiaja sie raz na pare dni, a poza tym maly dobrze sie czuje.
dziewczyny, mam pytanko:
dałam małemu bebilon - bo lekarka stwierdziła ze za malo je, pierwszą dawkę zwymiotował całą, a kupka, jaką walnął po drugiej była z białymi grudkami od mleka (pomimo iż mały dostał prawidłowo wymieszane)... nie orientujecie sie czemu ta kupa taka była? moze on czegoś nie trawi...? zaznacze ze było tez w niej troche śluzu...
nie wiem Renifer,ja mojemu tez dobrze mieszam a zrobił z grudkami,ale nareszcie zrobił zielono-żółtą i nawet 2 dziś,wróciliśmy do karmienia Nanem,bo to Bebiko Omneo rozwaliło go zupełnie,nie dość ze kupy zielone to jeszcze nie umiał ich zrobić,a na dodatek puszczał strasznie śmierdzące bąki!