Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja odkad maly urodzil sie raz kimalam w dzien jak P z malym poszedl na dworniestety- trzeba się przyzwyczaić do niespania. moja malutka na szczęście przeważnie ładnie śpi, dwa razy w nocy się budzi na jedzenie i potem nad ranem. ale za to starsza wstaje przeważnie 5-6-ta...uwierz mi- ja też się nie wysypiam. staram się nadrobić w dzień. a jak mała nie chce spać to daję cyca i leżymy razem. ale bywają dni jak nie ma szans na drzemanie dzienne.
kupilam puche nana (zalezalo mi na puszce ;p ) wiec jak bedzie mi sie konczylo to bede probowac przechodzic. Mam nadzieji ze uda mi sie.Lena no wlasnie tak jak napisalastylko to tak orientacyjnie bo jak ci sie ten Nan konczy to mozesz szybciej te proporcje przyspieszac
bo nie bedziesz nastepnego nan kupowac zeby Ci wystarczylo na to mieszanie . wazne zeby to tak gwaltownie nie poszlo ze od razu z jednego na drugie. chociaz w szpitalu malego dokarmiali enfamilem a w domu od razu bebiko i bylo ok.
a co do tego spania to ja pisalam ze alan nie spi wlasnie wogole w dzien i ze jak wstanie o 7 rano to do 21 nie spi.chyba ze Ci o Rafala chodzilo tego starszego bo on wlasnie duzo spi
dzisiaj chlodniej sie zrobilo i nawetAlan na ktorego tak namarudzilam pospal chwile w dzien i moglam obiad zjesc dwoma rekoma hehe, bo ostatnio jedna reka jem obiad a druga trzymam malego jak sie cycoli:/bo zawsze jak zaczynam jesc to on zaczyna plakac:/
położna mi mówiła ze u niektórych dzieci właśnie koper możne powodować kolki.dziewczyny to chyba nie kwestia mleka tylko zaczęły nam się regularne kolki.
Po karmieniu cycem - ryk
Po karmieniu mm - ryk
Dziś w ruch poszedł czopek glicerynowy bo nie mógł się Boro załatwić przez ponad 12h - pokupkał się po szyję.
Ja zaczęłam pić koper włoski - może to mu lepiej zrobi.
Nie wiem dlaczego on tak rozpacza po karmieniu - najedzony jak bąk, nie ulewa...pojawiły się też problemy z odbijaniem. Jestem mocno przestraszona, jutro idziemy na konsultację do pediatry. Boję się nocy![]()
ja dokladnie tak samo ;pw nocy to w ogóle chyba nie mówię do dziecka bo dosłownie robię wszystko w amoku, przebieram, karmię i odkładam do łóżeczka, a sama wędruje do siebie :-)![]()
josie nie pomoge a tez tak miałam, samo przeszło,Ja zawsze z dwóch bo mam mało mleka.
Mój od kilku dni chyba wymiotuje po jedzeniu. Nie ulewa tylko tak chlusta nawet po 3 razy pod rząd po karmieniu, połowa tego co zje wypływa :-/ nie wiem czy to od czegoś co jem czy od mm?