reklama

Karmienie

ja póki co też wszędzie z Misią chyba że jakieś pilne króciutkie wyjścia typu pobranie krwi
a ja piję na laktację herbatkę Hipp - ktoś też ją pije? i jak?
Aylin a skąd wiesz kiedy nastąpi to wyrównanie "produkcji" mleka???

u mnie chyba za niedługo. Nawet po nocy nie mam juz tak "napietych" i twardych cyckóe jak jeszcze 2 tyg temu. A młoda ciagnie po 15 minut i nie denerwuje sie...

Iwon - zobacz w zielarskich. Ja dostałam tam.
A teraz pije herbapol i rosmanowska

reklama
ja spijałam Hipp na początku, zalewałam gorącą wodą, ale że byłą potwornie słodka to szybko przerzuciłam się na rossmanowską babydream - same ziółka pyszne bez cukru :)

Dziewczyny, ja wczoraj po raz pierwszy od 2.5 tygodnia nakarmiłam Małego tą chorą piersią. Rana się zagoiła ale sutek boli niemiłosiernie.... jak na początku karmienia.
W nocy dosłownie zalało mnie mleko, pomimo wkładek. Nie wiem czy znowu jakiś nawał czy co???? Całą koszulę i pościel miałam mokrą a cycki napięte jak balony.

dziewczyny a czy te herbatki które wy pijecie to można zalewać zimną wodą? bo mnie właśnie dlatego hipp pasuje bo te granulki można na zimno
Monika a jak często karmisz w nocy? bo u mnie jest tak że w dzień jak Misia je częściej to piersi produkują na bieżąco ale w nocy jak długo pośpi to bez wkładek nie daję rady

Kasia, jak zje ok 20 to budzi się dopiero 2-3 a później co 2 godziny. Miałam wkładki, ale i tak mnie zalało. A dzisiaj w nocy już było ok.
Dziewczyny, jak długo bolą sutki??? Nie mam już ran, karmię przez osłonki a sutki mnie bolą strasznie. Zwłaszcza w tej piersi, z której tak długo odciągałam mleko.

Dziewczyny, jak długo bolą sutki??? Nie mam już ran, karmię przez osłonki a sutki mnie bolą strasznie. Zwłaszcza w tej piersi, z której tak długo odciągałam mleko.

ja karmie bez nakładek i bolą...cały czas. chociaż już nie tak bardzo jak z początku. jak chwyci to wtedy czuję takie kłucie a potem już raczej ok. nie wiem, czy to minie. starszą córke karmiłam przez nakładki więc bólu nie było.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry