Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A czy jak już ulewają/ulewali to zdarzało się wam, że szlo nosem?
myśmy wczoraj dopiero kupili TT ze smoczkiem 1. I jakoś w sumie daje radę. Na pewno nic mu bokiem nie cieknie, przy smoczku babyono 0+ ciekło (może to kwestia wyrobienia)Ja ciagle daje z tt nr1. To myslicie ze zmienic na wiekszy? A nie moge ciagle dawac z 1 ki?
Domyśliłam się, że martwisz się, że piersi nie będzie chciał dlatego napisałam, że w piersi też się zwiększa przepływIwon tylko ze w avencie smoczek nr 1 to od 0-1, to jest tylko dla noworodkow. potem ta 2 jest po 1 miesiacu do 3 i dla karmionych piersia tak n anim napisane a 3 jest juz 3-5 wiec jak cos to ja bym na 3 poczekala bo po co masz co 2 tyg smoczek zmieniacja pytalam dlatego bo boje sie ze jak on bedzie pil z tej 3 i bedzie szybciej lecialo to nie bedzie chcial juz w ogole piersi. o to sie najbardziej boje. trojprzeplywowy to zupelnie inna bajka bo tam jedzenie jest geste i nie leci szybko wcale jak jest kaszka czy kleik dosc gesty. rafal na tym trojprzeplywowym byl bardzo dlugo a 3 smoczka nie mial wogole od razu z 2 na 3-przeplywowy przeszedl.
ale z TT mial problem bo tam 1 byla od 0-3 i to bylo ok a jak mu dalam 2 to byla tragedia i wtedy calkiem na aventa przeszlismy juz.