reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

Karmimy piersia :)

zabeczka

Fanka BB :)
Miasto
Wroclaw/Oslo
Kame u mnie bylo podobnie:( coraz krocej ssal, potem tylko rano a od miesiaca juz nic. Woli lyzeczke i butelke. Ale podaje mu jeszcze moje mleczko bo mialam zapasy zamrozone:) Przyznam, ze bardzo mi brakuje karmienia piersia.

reklama

Motylla

Nie mam pojęcia, planowałam pół roku karmić a juz za 12 dni stuknie 8 misiecy. Moj Wiki jest typowym cycusiem , przytuli sie , troszke pomietosi i usnie i nie daj boze zeby mu nie dac szybciutko cycusia jak sie w nocy przebudza.
Ja również planowałam pół roku karmić ale Krystek na razie nie zamierza się pożegnać z cycusiem i oczywiście też się domaga , a jak mu najpierw zmieniam pieluchę to jeszcze się awanturuje że nie daje mu najpierw cysia.

S

SugarbabyLove

Gość
no moj tez bardzo sie stresowal jak go przewijalam to zaraz marudzil ze chce cyca,
pozatym tez dosc dlugo bylo tak ze wypil a potem cycal jak smoczka i tez wsawalam jak glupia do niego co chwile teraz mu to przeszlo chociaz czasem tak z butla robi a potem sie zlosci jak mu zabieram ale niekiedy mu dam do lozka butle i tak zaśnie ;]

Tygrynka

S i T - :***
Miasto
Poznań
ja nawet nie wiem jak długo chcę karmić.. ale podoba mi się, chciałabym tak jak u Kame czy Żabki - że same dzieciaczki się odstawiły stopniowo... wydaje mi się, że tak lepiej, łatwiej, no nie wiem...

monikasia

Miasto
Bayern - Niemcy
Ja planuje karmic tak dlugo ile sie da;)) Mala narazie ciagnie jak szalona:DD Ale juz mialam tyyyle problemow z cycami, ze myslalm, ze niedam rady dluzej. Ale jak to mowia po zlym dniu dobry, i czlowiek sie zanim obejrzal to juz 7 mcy minelo.....
Ale szczerze mowiac to z synem jakos latwiej bylo....bez problemow cycowych i wogole...(karmilam prawie 2lata).

agapa

Miasto
okolice Warszawy
Hej dziewczyny:)Ja też karmie moja Zuzie piersią.Zrobiła sobie ze mnie smoczka niestety.Kiedys ssała smoczka a odkad zaczełam ją karmić przez sen tak ona zaczeła ssać cycusia i smoczka ani rusz:no:I kłopot z tym boo wogóle się nie wysypiam.Nieraz potrafi cmokac mnie po 30min:-( cycki juz mnie pieka od tego.Butelki oczywiście nie toleuje.Kupiłam jej tyle rodzaji i nic.Chociarz Aventa jeszcze nie miałam:sorry2:.Kombinowałam ze smoczkami też nie wyszło.Lubie karmić ją ale to cmokanie w nocy mnie wykańcza.W dodatku budzi sie dosyc często.Ale widze ze nie tylko ja wstaje tak czesto;) Pozdrawiam
No nie tylko ty. Majka też jest na cycu i nie daj Boże gdyby go w nocy nie dostała. Bjudzi się różnie czasem 1 raz a czasem i 3-4. Z jedzeniem innych posiłków jest b. różnie. Najbardziej mi zawsze zależy żeby na noc zjadła ładnie kaszkę, ale ona jak na złość nie chce jesć. Kupiłam kaszkę na mleko i robię jej z moim zamrożonym mlekiem ale jej to wogóle nie pasuje:(

Dziewczyny, a jak długo zamierzacie karmić piersią?
Ja chcę karmić tyle ile Majka będzie chciała, no chyba że to się niebezpiecznie długo przeciągnie to będę się zastanawiać :-D:-D:-D

reklama

monikasia

Miasto
Bayern - Niemcy
No katastrofa przeciez hehe tyle lat. A to wam powiem jeszcze ze slyszalam o takim przypadku, ze kobieta ok 10 lat miala pokarm a dzieci juz duze byly ale co z tego jak mezulek sobie lubil pociagnac:szok::szok::szok::-D:-D:-D kurde nooo....:-D:-D:-D Pewnie zdrowy jak rydz:-D:-D:-Ddo dzisiaj...

Do góry