reklama
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
Karolka ja tez bym byla chetna , ale nie mam listy z zeszlego roku :-( moze ma ktroeas z WAs liste zeszloroczna to bylo by mniej roboty
karolkaz
Fanka BB :)
Ja tez jestem bardzo chetna- i chetnie zrobie liste i porozsylam jezeli nikt nie bedzie mial nic przeciwko temu;-)
Felqua

viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
Felqua jak potrzeba wysle ci swoje namiary tzn Antosia
ivka76
Fanka BB :)
Ja uważam, że deklarowanie się nie ma sensu - sądząc po ostatniej akcji, deklaracje są czasem rzucane na wiatr.
Wg mnie każda z Mam, które chcą przystąpić do akcji powinna wysyłać kartki wg własnego uznania i listy adresów, którą jak najbardziej można uaktualnić.
Nie chciałabym takich sytuacji jak w roku ubiegłym kiedy niektóre dziewczyny zarzekały się, że wysłały lub wyślą, a nic takiego nie miało miejsca. Przykre to było...
Niestety podobnie z akcją karteczkową dla Mam... Generalnie też chyba nici z tego pomysłu...
Tak więc podsumowując, ja jestem za, ale bez żadnych deklaracji. Adres mój jest nadal aktualny, więc możecie go dołączyć do listy.
Wg mnie każda z Mam, które chcą przystąpić do akcji powinna wysyłać kartki wg własnego uznania i listy adresów, którą jak najbardziej można uaktualnić.
Nie chciałabym takich sytuacji jak w roku ubiegłym kiedy niektóre dziewczyny zarzekały się, że wysłały lub wyślą, a nic takiego nie miało miejsca. Przykre to było...
Niestety podobnie z akcją karteczkową dla Mam... Generalnie też chyba nici z tego pomysłu...
Tak więc podsumowując, ja jestem za, ale bez żadnych deklaracji. Adres mój jest nadal aktualny, więc możecie go dołączyć do listy.
Emcia
Marcowa Mama '06
My jak najbardziej za!!!!

Super!:-) Felqua zaraz wysylamy namiary!!;-)

reklama
K
KingaP
Gość
Ja sama nie wiem
felqua, ja mam listę, którą wtedy wysyłałam. Mogę Ci ją przesłać, jeśli chcesz...

felqua, ja mam listę, którą wtedy wysyłałam. Mogę Ci ją przesłać, jeśli chcesz...
Podziel się: