Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja robiłam i fryzjerka użyła Amazon Keratin. Nie jestem ekspertem,ale dla mnie zabieg magia. Włosy sprężyste, lśniące, gęstsze od razu. Uzywam mniej kosmetyków. Dla podtrzymania efektu, kupiłam set z Amazon i jestem zachwycona... Pachnące, ekonomiczne, no same plusy bym mogła wymieniać. Do tego skład jest fajny nawet la tych, co lubią eko: olej kokosowy jako baza. Naprawdę, już nie kupię innych kosmetyków a keratynę to na pewno powtórzę. Moje włosy nie są sztywno proste - są naturalne. I to jest najlepsze, nie wahaj się w ogóle.Robiłyście kiedyś keratynowe prostowanie? Co o tym sądzicie?
Moja fryzjerka polecała mi ostatnio ten zabieg. Pracuje na produktach Amazon Keratin i mówiła, że można tylko wygładzić włosy zamiast całkiem wyprostować, przyznam że zastanawiam się nad tym. Macie jakieś doświadczenia?![]()
fakt, ja mam ciemne... może też dlatego, ale dla mnie bomba. Po farbowaniu zaleca się poczekać parę tygodni, ja już od 3 miesięcy mam prostei naprawdę zmniejszyły mi się wydatki na kosmetyki do włosów odkąd amazona używam <3Wszystko zależy jakie się ma włosy ,moja mówiła że na rozjaśniane ,nie poleca bo nie będzie efektu , siostra ma na ciemnych i zadowolona ,wystarczy po umyciu wysuszyć i spokój, ale że w ciąży nie można ,to ja się męczę he he