• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kiedy amh

monika1635

Zaangażowana w BB
Czesc dziewczyny.
Jestem tu nowa.
Prosze Was poradzcie co robic.
Ginekolog zlecil mi badanie amh w 5 dniu cyklu. Problem w tym, ze to wypada w niedziele. W najbliższej okolicy nie mam żadnego laboratorium czynnego w niedziele. Co robic? Do ginekologa dodzwonić sie nie moge bo przyjmuje tylko poniedziałki i wtorki.

reklama
Z tego co mi wiadomo amh można robić w każdym dniu cyklu. Fsh robi się w konkretnym dc. Ja robiłam 3 razy i żaden lekarz z klinik niepłodności nie mówił, żeby oznaczyć w konkretnym dniu. To było 3 lata temu więc mogło się coś zmienić .

Z tego co mi wiadomo amh można robić w każdym dniu cyklu. Fsh robi się w konkretnym dc. Ja robiłam 3 razy i żaden lekarz z klinik niepłodności nie mówił, żeby oznaczyć w konkretnym dniu. To było 3 lata temu więc mogło się coś zmienić .

Właśnie tez czytalam o tym w necie ale chyba lekarz prowadzący wie co mowi :) udalo dorwac mi sie jego nr prywatny komórki - moge zrobic jutro :) aby to nie bylo w poniedziałek - nie wiem czemu ..... cos chyba bardzo zlego sie u mnie dzieje :(

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry