• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kurcze poziomki, chyba pisałyśmy posty mniej więcej w tym samym czasie i nie zauważyłam, że odpisałaś :)
To ja znowu trzymam kciuki, żeby na usg się potwierdziło. Rany, ja też tak chce:) Ale czekam (nie)cierpliwie na niedzielę i wtedy dopiero sprawdze...

a nie myślałaś, żeby iść na betę?? powinna już 4 dni przed cos pokazać:-)
Pewnie, że myślałam, ale w niedzielę mój mąż ma imieniny i chciałam mu zrobić prezent :) A jakbym bete zrobiła wcześśniej i wyszłoby ++ to pewnie bym nie wytrzymała i od razu do niego zadzwoniła :D

no ja teraz też:szok: niezłe jaja:szok: a pytałaś o tą betkę, czy jest możliwe, że nie wyszła a jest ciąża??

Czytalam na innych forach, że dziewczynom za pierwszym razem też nie zawsze wychodziła betka, i dopiero za drugim wyszła. Ponoć zależy to od ogranizmu, u jednych szybciej wzrasta hcg a u innych wolniej na początku. Nie wiem.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaWARIUJE!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :D

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny wróciłam od gina po opisaniu objawów powiedział "będzie dziecko" :-D
A schodząc na ziemię powiedział że to może być bardzo wczesna ciąża i że nie będzie mnie badał bo po co mnie męczyć:tak:
Dał skierowanie na usg i (jutro popołudniu zrobie) z wynikiem przyjśc mam do niego w pon. Pytałam czy te objawy mogą być spowodowane czymś innym to powiedział że nie ma powodu by tak sądzić a po usg będzie wszystko jasne.
Moj gin twierdzi że z kobietą to nigdy nic nie wiadomo,więc sugerowanie się @,wyliczeniami itd nie koniecznie ma sens:-D
Jestem ciekawa co z tego wyjdzie...
To teraz czekamy na wyniki jutrzejszego usg:-):-):-) Kciuki &&&&&&&&&&&&& zaciśnięte

Ja to chyba z tych którym puzniej wychodzi:-D ze mną to wogule tak dziwnie;-)
andzia nie dziękuję za kciuki:-D

Mononoke zrób już betke:tak:

Kamia,karolciak co u was????????????????/

Ostatnia edycja:
poziomki to ja też trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
u mnie w w porządalu:-) troche się dziwie bo jak pisałam wcześniej w weekend miałam chyba płodne, teraz mam taki sluz typowo nie płodny a od wczoraj masakrycznie boli mnie pray jajnik, nie jakieś kłócie ale taki typowy ból:-( ciekawa jestem czym to jest spowodowane?? Bo jak bolało przed owu no to wiadomo, ale teraz?? Macie jakieś pomysły dziewczyny??
sephora co tam powiedział lekarz??
karolciak monooke co tam u was?? Dla was (no i dla ciebie poziomki też- chociaż może już niepotrzebnie;-)) fasolkowe fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wstałam dzisiaj z łóżka jakaś taka beznadziejna. Niedobrze mi.... oj strasznie mi niedobrze.... ale pierwszy raz cieszyłam się, że mi niedobrze.....

Nie! Jestem twarda babka i wytrzymam ! :P
.... i zmiękłam... normalnie wystarczył mi poranny odruch wymiotny żeby zmięknąć i zrobić sobie test w domu (bobo test czuły: 10mlu/ml). Miesiąc starań, przytulanko codziennie, robienie świecy po przytulanku, liczenie dni, a ten głupi test śmieje się do mnie jedną wstrętną kreską i nawet pod światło nie widać tej drugiej. Piersi mi zaraz wyskoczą ze stanika, wczoraj wieczorem się z bólu popłakałam... i najchętniej siedziałabym w głową w kib... ubikacji.
Na betę nie pójdę, nie mam kiedy, musiałabym dojechać do miasta, a u nas to na wyniki trzeba długo czekać... wszystkiego, bo panie w laboratorium obżerają się bułkami i plotkują o wszystkim zamiast robić. Zresztą, w piątek i tak nie odebrałabym wyników bo muszę do krk jechać, a telefonicznie mi nie przekażą (już miałam taki problem jak mając kamicę nerek pani słuchawce powiedziała, że wyniki WYŁĄCZNIE osobiście a ja w domu leżałam i z bólu się zwijałam).
Durna kreska, zepsuła mi dzień...
WYbaczcie dziewczynki ale musiałam się gdzieś wyżyć :(
Czekam na @.

poziomki daj znać jak tam po USG, mam nadzieję, że to będzie potwierdzenie słów ginka, trzymam dalej kciuki ;)

Kamila_22 nie mam pojęcia dlaczego boli Cię jajnik, ja tak mam, że niektóre cykle jajniki bolą mnie co chwilę, a w innych cyklach nawet ich nie czuję.

Ostatnia edycja:
doskonale rozumiem twoje odczucia bo tak samo wściekam się od 3 m-cy:-( ale jest jeszcze jedno pocieszenie: test jeszcze może się mylić:-) beta byłaby wiarygodniejsz ale rozumiem cię że nie zawsze po drodze jest ją zrobić. Pozodzenia kochana

Mononoke test sikany jest wiarygodny dopiero od dnia w którym miała być@. Ja mam 2 dzieci i dziesiątki testów z 1 kreską:tak:.
Już niedługo i wszystko się wyjaśni:-)

KamiaZ jajnikami tak jest że czasami bolą ale zapytaj gin przy okazji:tak:,kiedy robiłaś usg????

Cholercia pozmieniali i usg zrobie dopiero jutro ok 11

Ostatnia edycja:
reklama
Mononoke test sikany jest wiarygodny dopiero od dnia w którym miała być@. Ja mam 2 dzieci i dziesiątki testów z 1 kreską:tak:.
Już niedługo i wszystko się wyjaśni:-)

Ale pisało na tym durnym teście, że wykrywa już 2-3 dniową ciążę.. a ja przecież dni płodne miałam prawie 2 tygodnie temu :/ No i czuły jest (10mlU/ml a od 5 to już ponoć ciąża). Nie nastawiam się, jestem zła jak.... no właśnie. Idę zrobić mężowi placek na imieniny, muszę się odstresować.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry