reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

D1000085.jpg D1000044.jpgA tak przy okazji ostatniego tematu też mam fotki ze ślubu specjalnie dla was, żadna rewelacja. Dawno temu i nie prawda, to już 4 lata, jak ten czas szybko mija.

reklama
Widzę, że cisza w eterze. Jak zwykle jak się pojawiam to nie ma nikogo.
Poziomki jak samopoczucie, mnie najbardziej przerażają w ciąży poranne mdłości.
Poziomki, Kamia słyszałyście już serducha waszych przyszłych pociech? Bo to chyba najcenniejsza chwila w życiu kobiety?

Czesc wszystkim :)
Ja dzisiaj to sobie podczytuje was troszke bo wczesniej skonczylam prace ale jestem tak zla, ze mi sie nawet pisac nie chce.
Od 3 dni nie moge sie dodzwonic do dziekanatu a facet mial tam wlasnie zostawic wiadomosc o ktorej godzinie i w jakiej sali bedzie dawal wpisy. Nie wiem nic, jestem zla.
Do tego moj promotor mial byc w ten weekend na uczelni i go nie bedzie wiec wpisu tez nie dostane. Super. Musze czekac do pazdziernika a termin skladania indeksow konczy sie w ten weekend.... po prostu miodzio.
Jakby tego bylo malo jade do tego krk bo ten facet ktory ma dawac dzisiaj wpisy (niewiadomo kiedy i o ktorej) najwczesniej pojawi sie nauczelni w PRZYSZLYM SEMESTRZE.... normalnie szal... i dowiedz sie tu cos od kogos :/ masakra

Glowa mnie od tego wszystkiego rozbolala :/ Dobrze, ze chociaz z tym kregosluem lepiej to mnie tak nie wali, ale znajac zycie dojade do krakowa to bedzie mnie bolal kark bo siedziec w jednej pozycji nie moge :/
A co jest najlepsze... w sobote i niedziele siedze po 12h na uczelni bo mam taki super plan zajec ze mam np w sobote 3 wyklady po 1,5h ale miedzy nimi przerwy po 3 (i wiecej) godziny :/ No i jak tu sie nie wkurzyc?

blondplatyna slicznie wygladalas :)

reklama
Ale mnie nerwy zżerają w tym cyklu, nawet nie wiecie jak bardzo bym już chciała zobaczyć II kreski. Marzę o tym, śni mi się po nocach. Ostatnio staję się bardzo marudna, a do tego jeszcze zmęczenie w pracy. Dziś na szczęście mam wolne, więc mam czas żeby z wami poklikać.

Do góry