reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
mama ja też trzymam&&&&&&&&&&&&&.
ja już szybciutko pisze bo zaraz kończę pracę i koniec neta:-) miłych dwóch tygodni kochane:-) owocnych bobosexów:tak::tak::tak:;-);-) Buziole:-) do usłyszenia za dwa tyg chyba że gdzieś tam, wyczję kawiarenkę;-)

Mama-na pewno będą dobre-przecież całe BB Forum trzyma za Was kciuki :)
MARTUSIA- dziekuje slodziaku :)) mówisz ,ze cale forum :):):))
Mama nic sie nie martw bo napewno beda dobre masz na to dwa żywe dowody w domu:D:D
KAROLCIAK- no wlasnie biorac pod uwage ,ze dzieci sa-bo przeciez 3 razy bylam w ciąży ,nic sie takiego u Toma nie zmienilo (poza wiekiem :)) ) nie pali ,nie pije,nie ma doczynienie z rtg,nie kladzie laptopa na kolanach itd,itd wiec wierze,ze bedzie si :):tak:
mama, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
KATTY- dziękooooooować :-Dale trzymaj i narazie nie puszczaj ;-)
mama ja też trzymam&&&&&&&&&&&&&.
ja już szybciutko pisze bo zaraz kończę pracę i koniec neta:-) miłych dwóch tygodni kochane:-) owocnych bobosexów:tak::tak::tak:;-);-) Buziole:-) do usłyszenia za dwa tyg chyba że gdzieś tam, wyczję kawiarenkę;-)
KAMIA- Tobie rowniez dziekuje ,qrcze nawa nadzieja wstepuje ....udanego urlopu kochana i wracajcie cali i zdrowi ze slinkiem do nas :tak::-p:-)

lece suszyc wlosy bo zaraz po Domisia mykam :tak:

Kamia-udanych wakacji, bezpiecznej podróży, i tylko pozytywnych wrażeń! Wiesz już do jakiej miejscowości lecicie albo do jakiego hotelu?

Mama no pewnie że całe ;)

Witam się :)

Mama, trzymam mocno kciuki, musi być dobrze :)

Kamia, baw się dobrze ale przede wszystkim uważajta na siebie!!

A ja nadal czekam na listonosza :D

No na razie cisza :D Zobaczymy, czy dziś się w ogóle zjawi w tej okolicy :D
Przyszedł dziś juz inny, przyniósł mi rachunek za prąd, ale się uśmiałam, bo my mamy kluczyk ;p

reklama
Cześć!
Po 57 dniach nieobecności........nadeszła @.
Już mi tak to wszystko obojętne, że za specjalnie się nie przejęłam :sorry2: Jedyny plus, że moja faza lutealna trwała 14 dni bez żadnych wspomagaczy. Czekam teraz na wtorek i wizytę u gin, ale jakoś tracę nadzieję........

mama05, pewnie, że całe forum :-D a pęcherzyk na pewno będzie piękny, a może nawet nie jeden!
kamia, baw się dobrze! Zazdraszczam trochę ;-)
karolciak, to tylko jesienna chandra...kup sobie Prośka jak ja, na pewno Ci się humor poprawi :-D ściskam!

Do góry