reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dokladnie, ja też przeszłam na taki co ma 2 miejsca po przecinku, choć na tamten nie narzekałam, bym skoku nei widziała bo u mnie od razu skacze o 0,2 albo i wyżej.
Biedny Kahaka ten Twój pupilek, ja bym go w ogóle do klatki ne wpuszczała a zrobiła legowisko, choć na świniakach to ja się zupełnie nie znam.
MI tam zakupy nie pomogą, nie lubie kasy wydawać tak prawde powiedziawszy :D W dodatku to zakupy do domu.. jakby mój jeszcze po robocie usłyszał, że coś se chce poszukać to by padł równo na ziemie i nigdzie się nie ruszał :D

reklama
Martusia, nie martw się, u nas też krucho, wszystko idzie na mieszkanie (ostatnio karnisze, płytki na balkon, kinkiety...). Ale buty muszę kupić, bo na jesień nie mam :-(
a który masz babeczko dzień cyklu?

ja? 11 dzień... ale niestety nie wiem 11 z ilu... Zawsze miałam 28... Ale ostatni cykl trwał 40 dni... i nie wiem ile będzie trwał ten.... ani kiedy spodziewać się owu... A jajnik już mnie parę dni bolał-ale to musiała być jakaś zmyłka ;)

Wyjęłam sobie z szafy torebkę, którą dostałam od męża już ze 2 miesiące temu, ale jeszcze jej nie nosiłam... to prawie jakbym na zakupach była ;) kocham torebki :cool2:

LILITH, ja mu przygotowałam legowisko, ale on na razie jest jeszcze przestraszony i szuka swojego domku. Staram się go głaskać jak najczęściej, w końcu się przekona ;-) mój ze mną zakupów też unika jak ognia, a już ciuchowych to w ogóle! A żeby jemu coś z ubrania kupić, to trzeba go wołami ciągnąć :angry:
kacha10, bo tej firmy jest wiele termometrów, ale serio, zainwestuj w ten do 2 miejsc po przecinku. Jakby co, to z LILITH Ci podpowiemy w razie czego :-D prawda LILITH? :-)

Kahaka, rozumiem już :)

Wiecie co, ja tez torbę potrzebuję :D Marzy mi się taka duża z materialu o kolorze zgnitej zieleni.. uuu :D ale tam gdzie jade takich nei ma, bo ostatnio nawet patrzyłam :D
No nic na pocieszenie nie mam :( Jedyne co to se kurczaka z rożna mogę na obiad kupić i tyle :D przyjemne z pożytecznym.. ale co to za radocha :D zjem i nie ma :D

reklama
Do góry