LILITH
Moderatorka
Wiecie, prawie się poryczałam.. tak się cieszę, że niedługo się wyniesiemy.. bo teraz to ja już nie wiem jak tu żyć.. przecież to wszystko do wymiany powinno być teraz.. bo jak nie to smród i grzyb.. a ja jeszcze na tych antybiotykach od płuc co jakiś czas musze być i mam niewskazane takie mieszkania 
No ale co zrobić.. zdjęcia gotowe, widzę że to bardziej się rozlewa, bo już na większą część sufitu schodzi.. będę musiała jakoś opróżnić ten pokój z rzeczy [ mieszka tam królik i to zabawowy pokój małej ] ale nie wiem gdzie je dam
No ale co zrobić.. zdjęcia gotowe, widzę że to bardziej się rozlewa, bo już na większą część sufitu schodzi.. będę musiała jakoś opróżnić ten pokój z rzeczy [ mieszka tam królik i to zabawowy pokój małej ] ale nie wiem gdzie je dam
co do testów owu-może te "noname" maja inny próg czułości na LH. Tzn. pewnie miałaś owu (skoro temperatura to wskazuje), tylko wzrost LH nie był wystarczający, aby test to wykazał. A swoją drogą nie ma sensu robić testów owu, skoro mierzysz temp.;-)
więc nawet nie mogę zapłacić za nie i się dowiadywać, czy doszły papiery.
i poród lada chwila, więc zaraz będę ciocią Juleńki. A swoją drogą u niej to ciekawie jest, bo Franuś ma dopiero rok i 3 m-ce i już będzie miał siostrzyczkę