witam witam:-)
justkaaa miło poznać:-) przykro mi, że wieści od lekarza takie nie najlepsze, ale poczytaj na forum ile dziweczyn z pomocą leków nawet przy PCO udało się zajść w ciąże i urodzić ślicznego dzidziusia:-) także trzymam &&&&&&&&&&&;-) i tulę mocno:-)
martusia to powodzenia w szukaniu pracy no i w wiadomo czym;-),...
monooke moja ty bidulko:-( na chorowanie w Polsce to trzeba mieć zdrowie:-( dużżżżżżżżżżo Ci go życzę kochana:-)
a ja jestem po wizycie u lakrza i tak co następuje:
WIDZIAŁAM MOJE MALEŃSTWO!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) co mnie nie zmiernie ucieszyło wiem już,że napewno ma dwie rączki i nóżki:-) słysząłm serduszko (ależ mu albo jej waliło

) widziałam jak sobie waliło rączkami po główce, (jak to powiedział lekarz: płod bardzo aktywny;-) więc mój stwierdził, że na 100% jest nasz:-)) ma całe 3 cm więc to bardzo poważny człowiek;-) mam piękne zdjęcia z usg:-) ciąża ma 9 tyg i 5 dni(na wczoraj) więć wychodzi idealnie, że zmajstrowaliśmy go/ją po tej fatalnej wizycie u ginia kiedy to orzekł moją bezpłodność;-) a termin mam z ostatniej miesiączki na 10.05 a z usg na 19.05:-) mam już kartę ciąży więć czuję się ciężarówą pełną para;-) lekarz powiedział, że ciąża w porządku, wszystkie parametry w normie:-)
ależ mi brakuje neta popołudniami, żeby z wami pogadać:-(