reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Hahaha :D
Jakby to miałobyc fasolkowe, to cyce też powinny dać znać o sobie a robią się chyba takie bardziej @ :):)

Zobaczymy, co ma być to będzie :)

reklama
Szkoda gadać :D
Przechodzi bunt 4-5 latka i czasem ciężko wytrzymać ..
I co chwilkę podpytuję czy idę robić test i czy mam w brzuszku baby :D

Biedna, zanudza się strasznie, nie poszła w końcu ani do szkoły ani do przedszkola, bo ciągle czekamy na tą przeprowadzkę, więc to też wpływa na nią, że się wyszaleć nie może..

Wiesz, jak mi chociaż trochę brzuszek wystaję, jak @ jest to od razu pyta, czy to od bobasa, czy gruba jestem, bo mam duży brzuszek, to akurat mało dopingujące :D Prędzej w stronę diety :D

Czesc dziewczynki!
Ja wrocilam ze szkoly.
Mialam opowiedziec co tam u lekarza ale jak zwykle strasznie mi sie spieszy.
Okazalo sie, ze internista sie nie zna a kardiolog ogladnal moje ekg i mowi ze wszystko ok :D Potem zrobil mi echo serduszka i mowi ze serce jak dzwon. A ja do niego, ze mnie boli w mostku i w ogole... no i am zespol Tietza (nic wspolnego z serduszkiem) no i dodatkowo bol poteguje stres i szybkie tempo zycia... blablabla.
Mam lekarstwa, dzisiaj sie troche lepiej czuje, tylko malo jadlam i po tych prochach jest mi niedobrze... bleeee
Jade dalej pracowac :*
Buziaczki kochane i do wieczorka:*:*:*

Dzień boberek! Kamia-cieszę się, że zobaczyłaś swoją fasolkę i że wszystko jest ok :) Zazdroszczę bardzo.... My rozpoczynamy nowy cyklu starań :) Owu powinna być jakoś w przyszłym tygodniu....

reklama
Mononoke, boli Cię na splocie słonecznym?? czy po lewej stronie bardziej, szczególnie czasem przy ruchach, taki mega skurcz?? Ja z takim czymś między innymi chodziłam do kardiologa, szczególnie gdy miałam napady paniki, bo bali się, że do tego dochodzi arytmia i za każdym razem na ekg że wszystko ok.. pomógł trochę magnez..

Martusia, to się trza przygotowywać ;]

Do góry