reklama
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
no właśnie zobaczymy zobaczymy:-) a, podejście masz fajne:-) a jak tam twój strszy maluch??:-)
Szkoda gadać
Przechodzi bunt 4-5 latka i czasem ciężko wytrzymać ..
I co chwilkę podpytuję czy idę robić test i czy mam w brzuszku baby
Biedna, zanudza się strasznie, nie poszła w końcu ani do szkoły ani do przedszkola, bo ciągle czekamy na tą przeprowadzkę, więc to też wpływa na nią, że się wyszaleć nie może..
Przechodzi bunt 4-5 latka i czasem ciężko wytrzymać ..
I co chwilkę podpytuję czy idę robić test i czy mam w brzuszku baby
Biedna, zanudza się strasznie, nie poszła w końcu ani do szkoły ani do przedszkola, bo ciągle czekamy na tą przeprowadzkę, więc to też wpływa na nią, że się wyszaleć nie może..
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
no to masz wesoło:-) kule ale nie myślałam, ze tak Cię córa dopinguje w strankach;-) no to musisz się teraz kreatywnie wysilać, żeby jej czas zapełnić:-)
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
:-) matko te dzieci są teraz za inteligetne:-)
Czesc dziewczynki!
Ja wrocilam ze szkoly.
Mialam opowiedziec co tam u lekarza ale jak zwykle strasznie mi sie spieszy.
Okazalo sie, ze internista sie nie zna a kardiolog ogladnal moje ekg i mowi ze wszystko ok
Potem zrobil mi echo serduszka i mowi ze serce jak dzwon. A ja do niego, ze mnie boli w mostku i w ogole... no i am zespol Tietza (nic wspolnego z serduszkiem) no i dodatkowo bol poteguje stres i szybkie tempo zycia... blablabla.
Mam lekarstwa, dzisiaj sie troche lepiej czuje, tylko malo jadlam i po tych prochach jest mi niedobrze... bleeee
Jade dalej pracowac :*
Buziaczki kochane i do wieczorka:*:*:*
Ja wrocilam ze szkoly.
Mialam opowiedziec co tam u lekarza ale jak zwykle strasznie mi sie spieszy.
Okazalo sie, ze internista sie nie zna a kardiolog ogladnal moje ekg i mowi ze wszystko ok
Mam lekarstwa, dzisiaj sie troche lepiej czuje, tylko malo jadlam i po tych prochach jest mi niedobrze... bleeee
Jade dalej pracowac :*
Buziaczki kochane i do wieczorka:*:*:*
Martusia85
Fanka BB :)
Dzień boberek! Kamia-cieszę się, że zobaczyłaś swoją fasolkę i że wszystko jest ok
Zazdroszczę bardzo.... My rozpoczynamy nowy cyklu starań
Owu powinna być jakoś w przyszłym tygodniu....
reklama
Mononoke, boli Cię na splocie słonecznym?? czy po lewej stronie bardziej, szczególnie czasem przy ruchach, taki mega skurcz?? Ja z takim czymś między innymi chodziłam do kardiologa, szczególnie gdy miałam napady paniki, bo bali się, że do tego dochodzi arytmia i za każdym razem na ekg że wszystko ok.. pomógł trochę magnez..
Martusia, to się trza przygotowywać ;]
Martusia, to się trza przygotowywać ;]