• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
aaaaaaaaaaa to dopiero wtedy będzie : "a nie mówiłam no tak wszystko na to wskazywało nawet ten ból ucha w ostatnich dniach to napewno był objaw ciąży :) hihihihi achhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh było by super gdyby była ciąża :)

hi hi Mysia to już doszłaś do objawu-ciązy-w-bolącym-uchu? hi hi... Ja na razie staram się ograniczyc do "standardowych" objawów - ale też niekiepsko sobie radzę ;)

m.a.l.i.n.k.a u mnie to tak jakoś dziwnie wszystko się toczy..niby odłożyliśmy starania na wrzesień, ale przytulanko intensywne tylko jakby wszystko spokojniej. Wyluzowaliśmy i nie liczę panicznie "tych" dni. Pełen luz. Jesteśmy z mężem po poważnej rozmowie i jeśli do września nie zajdę w ciążę ( a wtedy minie rok od naszych starań) to idziemy razem się przebadać ( Rafała wujek jest dyrektorem w szpitalu ginekologicznym więc napewno nam pomoże). Ja mimo wszystko jestem pełna dobrej nadzieji i już nie płaczę, a wręcz odwrotnie staram się być bardzo pogodna, aż sama się dziwię swojej przemianie.
Dzieki za zainteresowanie. Pozdrawiam. Monia

BĘDZIE DOBRZE!!

Jenyyyyyyyy dziewczyny !!!!!! jaki ja mialam dzisiaj dzien ! Dzis pierwszy raz w zyciu moi rodzice zobaczyli mojego Tomka ;D Tak sie balam tego dnia, ale bylo naprawde milo i fajnie.... mama sie uspokoila i juz sie nie denerwuje - chyba sie jej spodobal - kurcze zreszta musial wreczyl jej ogromny bukiet kwiatow :P Ogolnie dzien mam juz za soba i tak bardzo sie ciesze, ze juz zaczyna byc normalnie...i teraz bede mogla zajac sie juz tylko mysla o mojej fasolince kochanej :) aaaaaaaa no i jeszcze slub.....prawdopodobnie w pazdzireniku :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry