reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

No tak ! Jestem tu pierwsza :mad: a DLACZEGO ???? bo chodze siku w nocy a rano przez to siku budze sie o 7 :mad: jak dlugo jeszcze ???????????

reklama
witajcie, długo sie nie oddzywałam bo nie mialam nastroju. Niestety nie jestem w ciąży. Pchełko testu nie robiłam, ale dostałam normalną @ taką jak zwykle więc ciąża wykluczona, moje przeczucia sie nie spełniły widać nie mam kobiecej intuicji. :(

MYSIA slonko bardzo mi przykro nnie zalamuj sie

MALOGSIA widac juz brzusio jest malutki i okraglutki jak pileczka mala :) no i ubrania nie wszystkie pasuja :) jak sie dotchnie to wydaje sie jeszcae wiekrzy niz jak widac:) kumpela kotra ostanio spotkalam nie wiedziala ze jestem w ciazy ale po brzusiu zauwazyla wiec sporo mosi byc widaC:)

misiu skarbie ja wciaz czekam dzis mam 26 dzien cyklu wiec góra jutro powinnam dostac brzuszek mnie bolał tak jak bym miała dostac @ w piatek do niedzieli a teraz spokuj jakreka odjac a zawsze jak mnie bolał to na 2 dzien dostawałam @ ale test robie dopiero w piatek o ile nie dostane @ ale te czekanie mnie wykancza wstałam dzis o 7 bo strasznie siusiu mi sie chciało pozdrawiam nie załamój sie a ja sie boje zrobic test zebym sie znowu nie smuciła ale co ma byc to bedzie w 1 ciazy wykryłam ja bardzo szybko bo 6 dni po @ wiec musiałam zajsc miesiac wczesniej i jeszcze na @ mi trafilo i miałam taki instynkt ze jestem w ciazy i koniec paweł mój maz leciał o 24 do apteki nocnej po test bo nie dałam mu spokoju ale przeczucie jest czasem mylace akurat wtedy mnie nie myliło zobaczymy jak jest teraz hihihihi ::) ::) ::)pozdrawiam jak co napisze zaraz

reklama
Do góry